Bachelor

Ny mand tjekker ind i 'Bachelor', og du har måske set hans ansigt før

De resterende 13 kvinder fordoblede chancen for at finde kærligheden, da endnu en ’Bachelor’ meldte sig på banen.

I PLAY-programmet ’Bachelor’ har Casper Berthelsen solet sig alene i kvindernes opmærksomhed.

Det bal er forbi.

En ny bachelor er stemplet ind i villaen på Rhodos, og vender nu op og ned på alt. Kvinderne har nu fordoblet muligheden for at finde kærligheden. Og mændene risikerer at havne i et sandt kærlighedsdrama, hvis de falder for den samme kvinde, som nu får mere magt.

Den ny mand i programmet hedder Jaffer Janjooa, Han er 31 år, landskabsarkitekt, fuld af selvtillid og et smittende humør.

Og så har han et ansigt, mange har set før. Enten fra en mangeårig modelkarriere, eller som deltager i tv-programmet ’Robinson’, hvor han i 2019 gik helt til finalen.

- Lige da jeg kom ind i programmet, der tænkte jeg, at de her piger var taget ned for at møde Casper, de var der for hans skyld. Der var en reel mulighed for, at der ikke var nogen, der kunne lide mig, og jeg var egentlig ret afklaret med, at det kunne ske, siger Jaffer Janjooa.

Kvinderne anede intet

I programmet ses det tydeligt at se, at hans ankomst var helt uventet for deltagerne. Både de 13 kvinder og den anden bachelor, Casper Berthelsen.

Kvinderne havde bare fået at vide, at de skulle til en fest. De stod derfor stylet og klar med drinks på en solbeskinnet terrasse og ventede spændt på, hvad der skulle ske, da en sort Porsche rullede op foran dem, og en høj mørkhåret mand med et bredt smil trådte ud af bilen.

Synet af en ny deltager vakte højlydt jubel og begejstring.

Derfra gik det stærkt. Ikke noget med at være genert og tilbageholden. For Jaffer Janjooas plan var klar fra start.

- Jeg skulle ikke være noget andet, end den jeg er, for at finde kærligheden. Jeg skulle bare være mig selv, og håbede på at pigerne ville finde det interessant, siger han.

Brugte smart trick

At give et godt førstehåndsindtryk var altafgørende for Jaffer Janjooa.

Som ny mand i programmet var han meget bevidst om at holde gang i alle samtalerne og få alle kvinderne til at føle sig inkluderet i festen, fortæller han.

Han ville vise sine bedste kvaliteter, som blandt andet er hans høje energi, let til grin og en positiv attitude.

Der var da også fart på Jaffer Janjooa, da han skulle rundt og tale med alle kvinderne til præsentationen af ham. Så meget fart, at nogle af kvinderne funderede over, om han mon også rummede andre sider.

Det var et helt bevidst trick. Missionen var ikke at tale fortroligt og lytte til hinanden i lige den situation. Det ville komme senere, forklarer han.

- Normalt når jeg er til store sammenkomster, så har jeg altid meget energi på. Jeg ville gøre et godt indtryk, det er sådan jeg er. Men jeg har også den bløde side, og det pirrede dem da også, siger Jaffer Janjooa.

I baghovedet fandt han ro i en lektie fra sit eget liv om, at han skal være sig selv hele tiden. Han ønsker at finde én, der accepterer ham, for den person han er.

Jaffer Janjooa

  • Opvokset i Brøndby.
  • Kommer fra en stor familie, med to søstre og fire brødre. Jaffer Janjooa er den tredjeyngste.
  • Jaffers far er fra Pakistan og Jaffers mor er fra Danmark. Som han selv beskriver det, har han fået det bedste fra begge kulturer med sig i livet: - Jeg kan både lide karry og kartofler, og vi fejrer både eid og jul, siger han.
  • Jaffer Janjooa elsker at træne og holde sin krop og sind sundt og skarpt.
  • Hvis han kun måtte spise en ting til alle måltider resten af sit liv, ville det være spaghetti bolognese.

- Jeg vil ikke være i et forhold, hvor jeg ikke kan være, den jeg er. Jeg ville aldrig forvente, at en pige, der bliver min kæreste, skal lave om på sig selv, fordi jeg ikke kan lide, noget hun gør. Jeg ville aldrig forvente, at man gik på kompromis, med den man er, siger Jaffa Janjooa.

Ændres magtbalancen?

Mens den nu bachelor datede løs i villaen på Rhodos, sad den anden bachelor, Casper Berthelsen, uvidende et andet sted på øen med sin date, Sandra Lund.

De to mænd i programmet skal fortsat tilbyde deres roser til de kvinder, de er interesseret i. Således kan kvinderne stå tilbage med to roser ved en roseceremoni, men de har også mulighed for at afvise en af mændene – og den magt falder i god jord.

- Jeg er kvinde med stort K, og jeg synes, det er fantastisk, at vi også får lidt mere magt, at det ikke kun er mændene, der skal vælge os, men vi også skal vælge dem, siger Malene Holgersen.

Sune Roland, der er indholdschef for TV 2 PLAY og TV 2 ZULU, fortæller, at den ekstra mand i huset er et brud med det amerikanske koncept, men er valgt bevidst for at ændre magtbalancen i huset.

- Dét har hele tiden været en del af vores måde at eksekvere et ret klassisk format på for at gøre det mere tidssvarende og give kvinderne mere magt, men det har i sagens natur ikke været noget vi har kunnet afsløre før nu, siger Sune Roland med henvisning til debatten om ’Bachelor’ er et realityformat, der er helt forældet.

Se 'Bachelor' på TV 2 PLAY