Klovn
Klovn Foto: TV 2 Danmark
Baggrund til Klovn-tappy
Baggrund til Klovn-tappy Foto: Kasper Søby / TV 2

*Venskabet mellem Casper og Frank er i en klasse for sig. Det er baseret på en række regler, som man aldrig bryder. Aldrig. Altså lige indtil man gør.

Baggrund til Klovn-tappy
Baggrund til Klovn-tappy Foto: Kasper Søby / TV 2

*Her får du 10 af dem:

Klovn grafik fissetrumf
Klovn grafik fissetrumf Foto: Kasper Søby / TV 2

*Regel # 1: "Fissetrumfen"

Klovn grafik fissetrumf 2
Klovn grafik fissetrumf 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Selvom venskabet som udgangspunkt kommer først, så er der altså nogle gange noget mellem benene hos det andet køn, der er lidt mere tiltrækkende. Derfor har man i alt tre gange, hvor man kan smide en fissetrumf og skride fra det hele.

Sæson 6, afsnit 4: Frank besøger Casper, der er indlagt på hospitalet med en depression. Her får Frank et opkald fra Mia, der spørger, om ikke Frank kommer hjem og knalder. Casper vil helst ikke være alene, men Frank smider til sidst en fissetrumf.

Det får Casper til udbryde: "Okay, jeg bøjer mig, hvis det er en fissetrumf. Men tænk dig nu om, Frank. Man har tre fissetrumfer i alt."

Klovn grafik rose
Klovn grafik rose Foto: Kasper Søby / TV 2

*Regel # 2: "To mænd bestiller ikke rosé"

Klovn grafik rose 2
Klovn grafik rose 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Når man er ude med sin kammerat for at score damer, så skal man ikke skabe forvirring i forhold til ens seksuelle præferencer. Derfor må man aldrig bestille noget så 'fimset' som rosé, når to mænd er ude sammen.

Sæson 3, afsnit 1: Frank møder Casper i baren på et hotel. Her bestiller Casper den "dyreste whisky", mens Frank gerne vil have et glas rosé.

Det får Casper til at udbryde: "Hvorfor fanden bestiller du rosé? Det er sådan noget bøssevand. Så ser de mig sidde med en homoseksuel mand, og så lægger de to og to sammen.”

Klovn grafik kammerat lyver
Klovn grafik kammerat lyver Foto: Kasper Søby / TV 2

*Regel # 3: "Din kammerat lyver som udgangspunkt"

Klovn grafik kammerat lyver 2
Klovn grafik kammerat lyver 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Man skal aldrig rette på, hvad andre tror om ens kammerat. Da man jo ikke ved, hvad kammeraten har bildt en potentiel scoring ind, skal man altid bare bakke op om det, der bliver fortalt. Just smile and wave.

Sæson 2, afsnit 9: Casper prøver at score en Irma-medarbejder. Men Frank kommer til at afsløre, at Casper ikke er på stand-by med Iben. Ifølge Frank vidste han jo ikke, at Casper havde løjet.

Det får Casper til at udbryde: "Man går altid ud fra, at ens kammerat lyver. Og så bakker man det op ligemeget hvad."

Klovn grafik guy code
Klovn grafik guy code Foto: Kasper Søby / TV 2

*Regel # 4: "Guy Code"

Klovn grafik guy code 2
Klovn grafik guy code 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Fyre skal hjælpe hinanden - uanset hvad det så måtte være. Hvis din kammerat lige har brug for en hjælpende hånd med at fabrikere en lille løgn eller til at føre den ud i livet, så hjælper du. Det er 'Guy Code'.

Sæson 8, afsnit 3: Casper har lokket Frank med ud at cykle - blot for at have et alibi, så han kan besøge sin elskerinde. Men Frank vil ikke vente på, at Casper bliver færdig.

Det får Casper til at udbryde: "Nu kører vi 'Guy Code'." Da Frank ikke ved, hvad det er, uddyber Casper: "Guy Code er Guy Code. Gå ned og se om der er ænder."

Grafik til Klovn mørke
Grafik til Klovn mørke Foto: Kasper Søby / TV 2

*Regel # 5: "Lyv altid i mørke"

Klovn grafik mørke 2
Klovn grafik mørke 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Man skal aldrig fortælle en løgn, når det er lyst. For så kan folk se dig tydeligt. Hvis man lyver i mørke, kan de ikke se de små ting i ens ansigtsudtryk, der kan afsløre løgnen. Det kræver naturligvis sit at kunne vente med at svare på konens spørgsmål, til mørket falder på.

Sæson 6, afsnit 3: Frank har planlagt at mødes med en norsk kvinde i en skov. Da Casper spørger, om de skal knalde, svarer Frank, at det vil han ikke, da Mia altid ser lige igennem ham.

Det får Casper til at udbryde: "Tricket er at lyve i mørke. Hvis Iben spørger mig om noget, så venter jeg med at svare til det er bælragende mørkt. Så kan jeg stå i en skygge af mørke og sige: Nej, jeg ved ikke, hvem hun er."

Klovn grafik f slår f
Klovn grafik f slår f Foto: Kasper Søby / TV 2

*Regel # 6: "Fisse slår far"

Klovn grafik f slår f 2
Klovn grafik f slår f 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Hvis der først er aftalt en bestemt plan, der involverer en jagt på en vis form for kønslig omgang med det andet køn, så er der ikke noget, der kan ændre på det. Heller ikke familiemæssige ting. Måske især ikke familiemæssige ting.

Klovn - The Movie: I et forsøg på at overbevise Mia om sit 'far-potentiale', tager Frank sin nevø Bo med på kanotur. Det falder ikke i god jord hos Casper, der har ok vilde planer for den såkaldte 'Tour de Fiss'.

Det får Casper til at udbryde: "Jeg skal have det fisse. Det er mit drug. Fisse er her, og du skal være far, det ligger neden under det. Så fisse slår far."

Klovn grafik nobody
Klovn grafik nobody Foto: Kasper Søby / TV 2

*Regel # 7: "Nobody gets left behind"

Klovn grafik nobody 2
Klovn grafik nobody 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Ind i mellem har man en kammerat, der ender i et eller andet rod. Især hvis han har haft en virkelig god bytur, der har involveret et par damer. Men uanset hvad, så hjælper man ham altid - uanset hvad rodet så måtte være. Man skal stå skulder ved skulder.

Sæson 8, afsnit 1: Efter en tur i byen er Frank og Casper på vej ud for at redde Carøe ud af en pt. ukendt SOS-situation. Frank er dog bekymret og vil helst ikke være med til noget kriminelt.

Det får Casper til at udbryde: "Om det så er kriminelt eller ej, så gør vi det. Det er en kammerat. Nobody gets left behind."

Klovn grafik tys tys tur
Klovn grafik tys tys tur Foto: Kasper Søby / TV 2

*Regel # 8: "Tys tys-tur"

Klovn grafik tys tys tur 2
Klovn grafik tys tys tur 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Reglen - eller nærmere begrebet - betyder, at man bliver enige om at tage en tur i byen og lave nogle ting, man på ingen måde skal fortælle derhjemme. Eller til ret mange andre for den sags skyld.

Klovn Forever: Frank og Casper falder i snak med to sorte kvinder, der arbejder for den kennel i L.A., hvor Casper køber en grand danois. Han får adressen til kvindernes adresse i et suspekt kvarter og aftaler at besøge kvinderne. Hvilket Frank ikke vil.

Det får Casper til at udbryde: "Jeg vil derned. Det er en tys tys-tur. Det må du give mig."

Klovn grafik RIN
Klovn grafik RIN Foto: Kasper Søby / TV 2

*Regel # 9: RIN-testen

Klovn grafik RIN 2
Klovn grafik RIN 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Vi kender alle sammen den person, der starter på den mest ligegyldige historier - fuldstændig blottet for antydningen af en spændingskurve. Fremover kan du bede dem lave RIN-testen inden, de går igang. Er historien relevant? Er den interessant? Er den nødvendig?

Sæson 8, afsnit 4: Frank og Mia er ude at spise med Casper og Fnug. Da Mia spørger til en ret på menukortet, får hun sig viklet ind i en historie, der tager lang tid at fortælle.

Det får Frank til at udbryde: "Skat, kan den historie klare RIN-testen? Prøv lige at køre RIN-testen."

Grafik til Klovn 2
Grafik til Klovn 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Regel # 10: "Benægt, benægt, benægt"

Klovn grafik benægt 2
Klovn grafik benægt 2 Foto: Kasper Søby / TV 2

*Selvom man har lavet alle de krumspring, man kan, så klapper fælden nogle gange, og man bliver fanget i en løgn. Så hvis du endelig bliver fanget i noget, du ikke skulle fanges i, så skal du bare benægte og blive ved. For på et eller andet tidspunkt giver den anden person efter.

Sæson 4, afsnit 10: Frank har været Mia utro efter en tur i byen med Casper. Frank har moralske kvaler og overvejer at sige det til Mia.

Det får Casper til at udbryde: "Der er er otte dage, hvor du er skidebange og paranoid. Hold dig tæt til mig, jeg hjælper dig hele vejen igennem. Og bare benægt, benægt, benægt."

Se den nyeste sæson af 'Klovn' lige her på TV 2 PLAY
Se den nyeste sæson af 'Klovn' lige her på TV 2 PLAY Foto: TV 2

Don't leave Frank behind.

Vend venligst telefonen.
Tilbage
Frem Tryk for at starte Tryk for at fortsætte