Bachelor

- Det var sygt grænseoverskridende – veninder kæmper om samme mand på tv

Skrækscenariet er, at de begge bliver smaskforelskede i bacheloren Casper. Men der er en helt særlig grund til, at de ikke bekymrer sig om det.

De er vokset op sammen, har gået til gymnastik sammen og blev for et år siden selvstændige i en fælles skønhedsklinik i København.

Og i september sidste år rejste 28-årige Katrine Hansen og 27-årige Nadja Bang til Grækenland sammen for at date den samme fyr.

Det hele startede med, at Nadja Bang var i USA og fulgte med i den meget populære amerikanske version af ‘The Bachelor’. Kort efter så hun, at der ville komme en dansk udgave, og hun taggede sin bedste veninde Katrine Hansen i opslaget på Facebook.

- Der var corona, og alt var nedlukket. Vi havde ikke rigtig mulighed for at lære nye mennesker at kende, så vi tænkte: "Hvorfor ikke? Lad os tage afsted og se, hvad der sker", fortæller Katrine Hansen.

Og herfra startede eventyret. De blev kontaktet af programmets castere, og ti dage før flyet lettede, fik de at vide, at de var blandt de udvalgte.

Sammen med 16 andre nysgerrige kvinder rejste de til varmere himmelstrøg i håbet om at møde kærligheden.

Sikre på venskabet

Ved det første korte møde med bacheloren Casper Berthelsen forklarede de, at de var samme sted i deres liv, hvor de begge ledte efter kærligheden og derfor tænkte, at det var en spændende mulighed.

- Hvorfor ikke? Vi under hinanden det bedste, forklarede de til Casper Berthelsen.

Det kan måske virke en anelse skørt for to veninder aktivt at beslutte sig for at date den samme fyr, men det skræmte ikke Katrine Hansen og Nadja Bang.

De to har især brugt rigtig meget tid sammen, efter at de startede deres skønhedssalon sammen. Derudover har de også i en periode boet sammen, så de kender i den grad hinandens bedste og værste sider.

Og de var også så sikre på deres venskab, at de ikke frygtede, at hverken Casper Berthelsen eller de andre kvinder kunne komme imellem dem.

- Vi stoler på hinanden, siger Nadja Bang.

Aldrig før gået efter samme fyr

Normalt går de to veninder fra Lolland ellers aldrig efter den samme type fyr.

De forklarer, at det dog er sket, at de har spottet en fyr i byen og er blevet enige om, at han har set sød ud.

Og sådan var det også med Casper Berthelsen. De var begge interesserede efter at have set præsentationsvideoen med den 32-årige danske bachelor.

- Han er fra Jylland og virker som en fyr, der er meget nede på jorden, har et godt forhold til sin familie og generelt har styr på sit liv, siger Nadja Bang.

Overordnet virkede han som en sød fyr, og da de så videoen med ham, var de også enige om, at han så godt ud.

Meget forskellige

Skrækscenariet for veninderne vil selvfølgelig være, at de begge bliver smaskforelskede i Casper, men der var en helt særlig grund til, at det ikke var noget, de bekymrede sig om inden afrejse.

- Udadtil kan vi godt virke som den samme type, men når man kommer lidt dybere ned i lagene, er vi også meget forskellige på mange punkter, forklarer Nadja Bang.

Derfor er de ret overbeviste om, at Casper Berthelsen ikke kommer til at få følelser for dem begge. Og af samme grund tænker veninderne også, det er er usandsynligt, at de begge får dybe følelser for ham.

Blevet endnu tættere

De er begge enige om, at det var en surrealistisk oplevelse – ikke kun at de som veninder datede den samme fyr, men at der også var 16 andre kvinder, der var interesseret i Casper.

- Det var sygt grænseoverskridende, men også spændende. Og der gik da også lidt sport i at give et rigtig godt indtryk, siger Katrine Hansen.

Og Nadja Bang er enig. Hun fortæller også, at selvom hendes og Katrines venskab var meget tæt før 'Bachelor'-rejsen, er de alligevel kommet endnu tættere.

- Man lærer sindssygt meget om sig selv og hinanden, når man bliver taget ud af sine vante omgivelser og kun har hinanden, siger Nadja Bang og fortsætter:

- Det har bekræftet os i, at vi ved, hvor vi har hinanden.

Du kan se ‘Bachelor’ hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 PLAY.