Hjem til gården

Coronakrisen gør det stadig umuligt for tidligere 'Hjem til gården'-vinder at få opfyldt sit ønske

Kasper Gregersen har fulgt med i denne sæson og er overrasket over, hvor meget konkurrence og taktik fylder i år.

Først var planen, at sidste års vinder af 'Hjem til gården', Kasper Gregersen, skulle invitere sin familie med på en rejse til Bali, da han vandt den halve million.

Men coronapandemien ændrede planerne.

I stedet ville de rejse på en kombineret safari- og afslapningsferie til Sydafrika denne sommer. På daværende tidspunkt forventede mange, at vi ville komme væsentligt hurtigere gennem coronapandemien.

Men virkeligheden var anderledes. Det frarådes stadig, at man rejser til Sydafrika.

Det har dog ikke ødelagt drømmen om en rejse til de varmere himmelstrøg, fortæller 26-årige Kasper Gregersen:

- Jeg gemmer stadig nogle af pengene til, at vi skal rejse til Afrika. Så må vi jo se, hvor længe vi skal vente. Men afsted skal vi.

Havde en særlig agenda

Kasper Gregersen meldte sig til 'Hjem til gården' for at få en unik oplevelse og med håbet om at vinde præmien på en halv million kroner.

Men han havde også en anden agenda. Han ville nemlig være et eksempel på, at en "bøsse ikke kun er noget, man skyder med", som han selv sagde det.

Og som vinder af 'Hjem til gården' følte han selv, at han havde fået bevist, at en homoseksuel fyr kan tage fat, knokle og hugge.

Det sidste var ellers lige ved at sende Kasper Gregersen ud af gården. Han kom nemlig ved et uheld til at hugge sig selv i foden, da han kløvede brænde.

Han blev hentet i ambulance, men til hans store held kunne lægen sy storetåen sammen, så han kunne humpe tilbage til gården.

Og det var heldigt. For han endte med at kæmpe sig hele vejen til finalen, hvor han slog en af gårdens stærkeste konkurrenter, Jesper Holmgaard.

Skal give den fuld gas

I dag er det næsten to år siden, at Kasper Gregersen vandt den halve million.

En rejse er det endnu ikke blevet til, men han har fået brugt nogle af pengene.

Blandt andet har hans møbler i lejligheden i Aarhus fået en opgradering, og så har han hygget sig lidt ekstra her under genåbningen.

- Jeg venter på at komme ud og give den fuld gas her til sommer.

I hverdagene er Kasper Gregersen i fuld sving med at lægge sidste hånd på sit speciale på en kandidat i virksomhedskommunikation.

- Det bliver fedt at blive voksen og kunne nyde livet lidt. Feste og trække vejret lidt mere, siger Kasper Gregersen om at blive færdig med at studere.

Gensyn med det landlige liv

Han har fulgt med i denne sæson og hver lørdag set snigpremiere på TV 2 PLAY.

Det har både været nostalgisk at blive suget ind i 'Hjem til gården'-universet, men der har også været overraskelser.

- Jeg synes, at det er blevet meget mere konkurrencepræget og realityagtigt. Der er kommet flere spin og overraskelser løbende i sæsonen, siger han og tilføjer:

- Og så er det da en luksusgård i forhold til den, som vi boede på. Det har jeg snakket lidt om med nogle af de andre fra vores sæson.

Kasper Gregersen er stadig i kontakt med flere af sine medbeboere fra fjerde sæson. Det er især Tina, Jesper og Michelle, som han snakker med.

Slut med 'Hjem til gården'

Der kommer ikke mere 'Hjem til gården'. TV 2 har nemlig besluttet, at der ikke skal optages en ny sæson i sensommeren.

- Vi har haft fem fantastiske sæsoner af 'Hjem til gården', hvor hver sæson har haft sit helt særlige præg med spændende og nye greb undervejs. Vi har været meget glade for at have 'Hjem til gården' i vores portefølje af programserier på TV 2 PLAY og TV 2, men der skal være plads til fornyelse og forandring, og det er tid til at gøre plads til nye og spændende formater, som vil vække lige så stor interesse hos seerne, siger TV 2s kanalchef, Dorthe Thirstrup.

Du kan se finalen af nuværende sæson af ‘Hjem til gården’ i aften klokken 20.00 på TV 2 eller allerede nu på TV 2 PLAY.