Underholdning

Otte billeder fra ugen der gik

Lyserøde kirsebærtræer og vaccineudrulning i fjerntliggende byer er blandt ugens bedste billeder.

TV 2 har samlet nogle af de billeder, der har gjort visuelt indtryk i løbet af den seneste uge.

-

Krematorier i blandt andet New Dehli har svært ved at følge med i øjeblikket, efter coronasmitten er eksploderet i flere delstater i landet.

Positivprocenten har rundet 16 procent, og de seneste fire dage har Indien dagligt registreret flere end 300.000 nye smittetilfælde, skriver The Guardian.

-

Luftfoto viser rækker af blomster i den sydlige israelske kibbutz Nir Yitzhak, der ligger ved grænsen mellem Israel og Gaza.

Blomsterne er såkaldte buttercupblomster, som er i familie med ranunkelblomsten.

-

Fodboldfans var hurtige til kritisere 12 af Europas største fodboldklubber for at ville iværksætte en ny liga: Super League.

Fans, eksperter, andre Premier League-klubber og UEFA beskyldte alle de 12 klubber for at være grådige. Og efter et massivt pres trak flere af fodboldklubberne sig.

-

En læge og en sygeplejerske måtte gå op ad et bjerg for at komme til den fjerntliggende landsby Guneyyamac i det østlige Tyrkiet.

Her skulle de vaccinere landbyens beboere over 65 år mod coronavirus.

-

I Madagaskars hovedstad Antananarivo sidder et barn iført mundbind, mens soldater patruljerer i gaderne og beordrer indbyggerne til at tage hjem.

Hele weekenden har der været lockdown i hovedstaden for at undgå spredning af coronavirus, som har forårsaget mange dødsfald i de seneste uger.

-

Lørdag blev København Zoos pandaer, hanpandaen Xing Er og hunpandaen Mao Sun, ført sammen i anlægget.

Normalt lever hun- og hanpandaer adskilt, da de ellers er aggressive over for hinanden. Men én gang om året, når hunnen har ægløsning, er det muligt at sætte dyrene sammen. Og det tidspunkt var netop lørdag og varer tre-fire dage.

Derfor krydser dyrepasserne i den zoologiske have fingre for, at Xing Er og Mao Sun parrer sig.

-

Taiwan lider af en af de værste tørker i årevis.

Det har forårsaget fordampning, hvilket har skabt en rødlig jord forårsaget af mineraler fra vandet.

-

De lyserøde kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård er sprunget ud.

Det har fået mange københavnere til at besøge kirkegården, der dog er underlagt restriktioner - blandt andet ensretning.