X Factor

Deltager gik i sort under finalen og måtte forlade studiet

Klappen gik ned for Nikoline Steen Kristensen, da hun skulle på scenen for første gang i den store 'X Factor'-finale.

Musikken bragede ud over 'X Factor'-scenen, men pludselig gik finalisten Nikoline Steen Kristensen i stå midt under sin sang.

Hun skulle have sat gang i et stort fyrværkerishow i sin version af nummeret 'Fly away', men i stedet frøs deltagerens blik, og så stoppede hun med at synge.

Efter nogle sekunder blev musikken afbrudt, og vært Lise Rønne skyndte sig op på scenen til den 17-årige deltager.

- Er du okay, Nikoline?, spurgte værten, inden hun omfavnede Nikoline Steen Kristensen.

- Det er en finale, og der er simpelthen så mange nerver på, konstaterede værten, inden hun sendte finalisten ud backstage sammen med sin dommer Oh Land, så hun kunne få en peptalk, inden hun skulle give sangen endnu et forsøg.

Venner sendte kærlighed

De danske bookmakerne havde forud for finalen spået tæt løb mellem Oh Lands to solister, 17-årige Nikoline Steen Kristensen eller 15-årige Solveig Mølle Lindelof.

Spiltjenesten Unibet havde udpeget Nikoline Steen Kristensen som favorit til sejren, men i finalen blev Nikoline Steen Kristensen pludselig overvældet af nerver.

Efter deltagerens blackout gik showet i stå i flere, mens hun og Oh Land var væk fra studiet. Dog satte Lise Rønne kurs mod deltagerlougen, hvorfra sæsonens øvrige live-deltagere sendte masser af kærlighed til finalisten.

- Vi skal heppe på hende, for hun kan godt, og hun gør det så fucking godt, lød det fra Lucca Dahl Nordlund, der selv forlod 'X Factor' i semifinalen.

- Nikoline, du er en stjerne. Det mener jeg, fortsatte Jerald “Jerry” Baldemor fra syvmandsgruppen The Kubrix, som forlod konkurrencen tidligere på sæsonen.

- Det flotteste jeg har oplevet

Efter nogle minutter pause bag scenen var den 17-årige deltager klar til at give finalenummeret endnu et skud.

Og anden gang gennemførte hun både sangen og et vildt sceneshow, hvor hun blandt andet skulle spille på ukulele og gynge på scenen omgivet af fyrværkeri.

- Det der, er det flotteste, jeg har oplevet. At komme tilbage efter det. Er du okay?, spurgte Lise Rønne efter Nikoline Steen Kristensens anden tur på scenen.

- Jeg er okay, forsikrede deltageren, som mindede sig selv om én ting bag scenen.

Nemlig at 'X Factor'-finalen "bare er tv".

- Det er bare tv. Ikke liv eller død. Og jeg lever stadig, sagde Nikoline Steen Kristensen fra scenen.

Også dommerne var imponerede over deltagerens comeback.

- Jeg er stolt af dig. Du sidder på en scene foran halvanden million og så blive lammet af nerver. Men du tager den, lød det fra Oh Land, mens Martin Jensen bakkede op.

- Det er imponerende, at du går ind igen. Du var ved at komme ud af den, men du griber den igen. Og det er det, jeg lægger mærke til, sagde han.

Følg afgørelsen af 'X Factor'-finalen her eller på TV 2 Play.