X Factor

Overrasket Martin Jensen: Det må være mig

For anden gang i træk røg en af Martin Jensens solister i farezonen, og det har den 29-årige dommer svært ved at forstå.

- Det må være mig, der har fucket noget up.

Sådan lød det bedrøvet fra 'X Factor'-dommeren Martin Jensen, da hans solist Vilson Ferati røg i farezonen efter fredagens liveshow.

Vilson Ferati optrådte med sangen ’Let me love you’, men hans optræden imponerede ikke dommerne synderligt - og tilsyneladende heller ikke seerne. I hvert fald ikke nok til at sende ham direkte videre videre.

- Du stråler sgu ikke i aften. Det gør du ikke, lød det fra dommeren Thomas Blachman.

Vilson Ferati sang 'Diamonds' som sin save me-song, da han røg i farezonen.

- Jeg må hjem og se tv

Martin Jensen synes dog, der er masser af talent i hans 23-årige sanger.

Og han var både ærgerlig og overrasket over, at det ikke kom ud til hverken hans meddommere eller seerne.

- Jeg synes slet ikke, at Vilson præsterede så dårligt, at han skulle i farezonen, men jeg må 100 procent hjem og se på tv, hvad seerne har set, og hvad jeg ikke har set i studiet.

Vilson Ferati røg i farezonen med Blachmans gruppe Neva & Ida og sang ’Diamonds’ som sin save me-song.

For en stund så det ud til, at Oh Land skulle afgøre deltagernes skæbne, indtil Thomas Blachman helt overraskende valgte at sende sin egen gruppe hjem.

Vilson Ferati var lettet, da Thomas Blachman sendte ham videre til næste liveshow, på bekostning af dommerens egen gruppe.

Han synes nemlig ligesom Martin Jensen, at det var ærgerligt, at se Vilson ryge ud så tidligt og mente samtidig, at Ida & Neva var en lidt uskarp sammensætning i 'X Factor'.

Men han håber, at hans meddommer "kommer ind i gamet" næste gang.

- Det her er en anden disciplin, og der har jo siddet mange forskellige i stolen, der har fået et chok over, hvad det kræver. Det er en anden måde at tænke på, siger Thomas Blachman og tilføjer:

- Ankerstjerne havde samme problem, Anne Linnet havde samme problem, Sanne Salomonsen havde samme problem. Alle mulige som gør det rigtig godt, men det her er noget andet.

Trækker i arbejdstøjet

Og Martin Jensen har i den grad planer om at trække i arbejdstøjet indtil næste fredag.

På sin Instagramprofil fortæller dommeren, at han tager det fulde ansvar for, at to af hans finalister nu har været i farezonen, og at han nu vil arbejde ekstra hårdt for, at det ikke sker igen lige foreløbig.

Men han lige nu har han lidt svært ved at se præcis hvad, han skal gøre anderledes.

- Hvis jeg havde vidst, hvad der var gået galt, så havde jeg ikke stået her. Jeg ville ønske, jeg kunne fortælle, hvad der er gået galt. Jeg har ingen ide. Men jeg blev overrasket over, hvor dygtige alle var blevet, der var et højt niveau, siger han.

Se eller gense 'X Factor' på TV 2 PLAY.