Det bli'r godt igen

Vi lader lyset brænde - kan du se de 12 lyskegler?

Hvis du er i nærheden, så send dit foto her og deltag i lodtrækningen om en middag, når restauranterne åbner igen.

Er du i nærheden af projektørlyset fra "Det bli'r godt igen"-showet, så lad være med at gå hen til det. Tag et foto fra din stue eller have og send det til os herunder.

Er du blandt de første, der deler et foto af lyskeglerne, så deltager du i lodtrækningen om en middag for dig og dine venner, så snart restauranterne åbner igen. Det er et gavekort på treretters middag for ti personer med vin og et glas bobler til. Værdien er 555 kroner per styk.

Upload et foto
  Følgende formater kan uploades: jpg, png, bmp, heic.
  Kontaktoplysninger
  Felter markeret med * skal udfyldes
  *
  Tak. Vi har modtaget dit materiale.
  Beklager. Der skete en fejl under upload. Prøv venligst igen senere.

  Hvis du har problemer med at indsende fotos ovenfor, så kan du også bruge hashtagget #godtigen på Facebook, Instagram eller Twitter eller sende billedet til godtigen@tv2.dk.

  Brugsbetingelser

  1.0 Tilladelse til medvirken

  Ved indsendelse af foto bekræfter du, at du er minimum 18 år gammel. Du bekræfter ligeledes, at du besidder rettighederne til det indsendte materiale samt rettighederne til offentliggørelse af det indsendte materiale og har tilladelse fra de medvirkende, der optræder tydeligt i materialet, og fra indehaveren af forældremyndigheden til eventuelle børn på fotoet.

  2.0 Behandling og brug af indsendte videoer

  Ved indsendelse af dit foto, placeres dette i et lukket system med begrænset adgang. Din indsendelse vurderes af udvalgte redaktionelle medarbejdere hos TV 2 DANMARK på baggrund af idé, originalitet, teknisk kvalitet og eventuelle andre faktorer.

  Vi kan ikke kontakte alle direkte og fortælle, om deres foto bliver brugt eller ikke brugt.

  Dit indsendte foto kan sammensættes med en anden brugeres fotos. Det er alene TV 2, der afgør, hvorledes dit indsendte foto benyttes.

  3.0 Brugsrettigheder

  Ved indsendelse af dit foto overdrager TV 2 DANMARK rettighederne til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset og på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder, men ikke begrænset til, kampagner og tv-programmer, på TV2.dk, på Facebook og andre sociale medier.

  Det er alene TV 2 DANMARK, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes.

  TV 2 DANMARK kan efterfølgende dele det færdigredigerede materiale med samarbejdspartnere til offentliggørelse på deres medieplatforme.

  5.0 Ansvar

  Eventuelle erstatningsansvar rettet mod TV 2 videresendes til den enkelte person, der måtte have krænket tredjeparts rettigheder.

  6.0 Tilbagetrækning af samtykke

  Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke til brug af din video, skal du kontakte TV 2 på magb@tv2.dk.

  Se også TV 2s privatlivspolitik.