X Factor

Derfor kommer der ingen 'X Factor' fredag aften

Danmarks herrelandshold i håndbold spiller semifinale og får TV 2 til at rykke underholdningsprogrammet til lørdag.

I denne uge rykkes 'X Factors' sendetidspunkt helt ekstraordinært.

I stedet for fredag klokken 20.00 sendes det populære underholdningsprogram lørdag aften samme tid.

Det skyldes Danmarks håndboldherres kamp mod Spanien i VM-semifinalen, som finder sted fredag aften klokken 20.30 på DR.

- Det er jo fuldstændig fantastisk, at det danske håndboldlandshold har spillet sig i VM-semifinalen og skal kæmpe om en finaleplads fredag aften, siger Mette Rysø Johansen, der er plan- og publiceringschef på TV 2.

- Vi synes ikke, de faste 'X Factor'-seere skal tvinges til at vælge mellem de danske håndboldhelte og de dygtige deltagere i 'X Factor', og derfor har TV 2 valgt at sende denne uges 'X Factor' lørdag klokken 20.00.

Konkurrencen spidser til i 'X Factor'

Mens håndboldslutningen nærmer sig sin spændende finale, er 'X Factor' endnu ikke gået ind i sin livefase.

Denne uge er det dommer Martin Jensen, der i den dramatiske 5 Chair Challenge skal udvælge sine fem bootcamp-deltagere blandt 11 solister over 23 år. I ugen efter sætter dommer Thomas Blachman sit hold af grupper i konkurrencen.

Har man allerede sat alarmen efter 'X Factor' fredag aften, kan man på TV 2 PLAY dog stadig få sin vanlige dosis med Thomas Blachman, Oh Land og Martin Jensen.

- Hvis man ikke kan vente til lørdag med at se 'X Factor', vil der allerede være mulighed for at se programmet fra fredag klokken 20.00 på TV 2 PLAY, fortæller Mette Rysø Johansen.

Se 'X Factor' på TV 2 lørdag klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY fra fredag klokken 20.00.