Kærlighed hvor kragerne vender

24-årig kvinde forlod datingprogram pludseligt – nu forklarer hun hvorfor

Tanken om at flytte til Thy og stifte familie inden for kort tid blev for meget for Camilla Skrædder Koch, der i programmet er kendt som "Mulle".

- Jeg har brug for at tale med dig, sagde Camilla Skrædder Koch nervøst og trak sin date, 34-årige Mathias Hangaard, til side.

De var til havefest med alle de andre deltagere fra ’Kærlighed hvor kragerne vender’, og formålet var, at kvinderne skulle møde fyrenes venner og familie for første gang.

Det hele faldt på plads for mig der

Camilla Skrædder Koch

Kærlighed hvor kragerne vender

I TV 2s datingprogram møder vi fire nordjyder, der forgæves har søgt efter kærligheden på deres hjemstavn, hvor de unge kvinder er i undertal.

Nu får de muligheden for at charmere 22 singlekvinder fra hele landet og overbevise dem om landsbylivets glæder.

Først mødes de med kvinderne på speeddate. Herefter snævres feltet ind, og til sidst ender hver mand forhåbentlig med én kvinde. 

Se ’Kærlighed hvor kragerne vender’ hver onsdag på TV 2 eller når du vil på TV 2 PLAY. 

Den del kunne Camilla Skrædder Koch dog slet ikke koncentrere sig om.

Det eneste, der fyldte hos hende, var den besked, hun skulle overrække Mathias Hangaard nu.

- Jeg har valgt at trække mig, fik hun fremstammet foran kameraet.

For Camilla Skrædder Koch var det kulminationen på flere dages overvejelser, og hun havde svært ved at styre sine følelser.

Grædende fortalte hun Mathias Hangaard, at hun ikke havde den rigtige fornemmelse i kroppen, og derfor ikke synes det var fair overfor ham, hvis hun fortsatte i programmet.

- Når jeg mærker efter indeni, så betyder aldersforskellen for meget for mig. Jeg tror ikke, jeg er klar, sagde 24-årige Camilla Skrædder Koch, der er ti år yngre end Mathias Hangaard.

Tre måneder efter optagelserne uddyber hun nu sin forklaring, og fortæller hvordan hun har det med sin beslutning i dag.

Ikke klar til Thy og børn

Det var faktisk aldrig planen, at Camilla Skrædder Koch skulle ende med Mathias Hangaard.

Da hun i september 2020 tog toget fra Horsens til Thy for at deltage i 'Kærlighed hvor kragerne vender', havde hun nemlig set sig lun på 25-årige Jonas Larsen.

Hun valgte dog at speeddate Mathias Hangaard også, og fordi han virkede sød, og da de to havde så mange fælles interesser, satsede hun på ham.

- Jeg nåede ikke her at tænke så meget over aldersforskellen. Jeg gik med min mavefornemmelse, som - på det tidspunkt - var god, fortæller Camilla Skrædder Koch.

I løbet af de næste dates blev det dog klart for hende, at de er to meget forskellige steder i deres liv. Ifølge Camilla Skrædder Koch søger Mathias Hangaard en kvinde, der hurtigt vil flytte med ham til Thy og stifte en familie.

Det er hun slet ikke klar til.

- Jeg søger en fast partner, men der må gerne gå et par år, inden jeg skal flytte og have børn. Det blev simpelthen for overvældende at være i, fortæller Camilla Skrædder Koch.

Dagene inden havefesten voksede den ubehagelige følelse i maven sig større.

I flere timer gik Camilla Skrædder Koch rundt på sit lille hotelværelse og grublede over situationen. Hun snakkede også med et nært familiemedlem, der rådgav hende.

Til sidst så hun ingen anden udvej end at trække sig fra programmet.

Har ikke fortrudt sit valg

Selvom det var hårdt at få ordene sagt til Mathias Hangaard, har Camilla Skrædder Koch ikke fortrudt sin beslutning.

Faktisk har hun været sikker i sin sag lige fra det sekund, hun satte sig ud i bilen og kørte væk fra havefesten.

- Det hele faldt på plads for mig der. Jeg har ikke et sekund tænkt på, hvad der kunne være sket mellem os, hvis jeg var blevet, siger Camilla Skrædder Koch.

Hun understreger også, at det ikke var en forhastet beslutning, men en hun tænkte meget over og vendte med familien.

Camilla Skrædder Koch og Mathias Hangaard har skrevet en smule sammen efter programmet, men mere er det ikke blevet til. Hun fortæller dog, at de på ingen måde er uvenner, ligesom der heller aldrig har været sure miner fra hans side over hendes beslutning.

Selvom det ikke blev til det store kærlighedseventyr, som Camilla Skrædder Koch havde håbet på, tænker hun tilbage på deltagelsen i 'Kærlighed hvor kragerne vender' som en fantastisk oplevelse.

- Jeg har fået en masse nye veninder først og fremmest. Derudover har jeg lært så meget om mig selv, og hvilke værdier jeg sætter pris på hos en fyr, fortæller Camilla Skrædder Koch.

Hun er fortsat single, men vil meget gerne have en kæreste. Bare ikke en der er ti år ældre end hende selv, siger hun.

Se 'Kærlighed hvor kragerne vender' hver onsdag på TV 2 eller på TV 2 PLAY.