Klovn

'Klovn' vender tilbage med ny sæson

Casper Christensen og Frank Hvam havde ellers meldt ud, at der efter filmen 'Klovn - The Final' ikke ville udkomme mere fra Klovn-universet.

Til sommer kan danskerne igen krumme tæer over Frank Hvam og Casper Christensen.

Komikerparret går nemlig snart i gang med optagelserne til ottende sæson af 'Klovn', som skal udkomme på TV 2 PLAY til sommer.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Casper Christensen instruerer selv alle otte afsnit af den nye sæson.

Fortsætter alligevel

Efter syv sæsoner af 'Klovn' og tre spillefilm havde Casper Christensen og Frank Hvam egentlig meldt ud, at det var slut med 'Klovn'.

Men nu tager de alligevel en sæson mere.

- Det handler om to ting. For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver 'Klovn', og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår, siger Casper Christensen i pressemeddelelsen med henvisning til filmen 'Klovn - The Final', der udkom under coronapandemien, mens biograferne var lukkede.

Men måske bliver ottende sæson så den sidste.

- Med en sæson 8 er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér, lyder det fra Frank Hvam .

En ældre version

Den første sæson af 'Klovn' blev sendt i 2005, og siden har seerne kunne følge med i de to venners pinlige hverdagsbedrifter.

I den kommende sæson vil man kunne mærke, at der er gået 16 år fra første afsnit, og at makkerparret ikke er helt unge længere.

- Det bliver en god blanding af skavanker og eventyr, siger Frank Hvam.

- Vi har ikke en overskrift klar til den nye sæson, men det er klart, at det nok vil afspejle sig, at vi er blevet ældre, lyder det fra Casper Christensen.

I slutningen af 2020 udkom biografien 'Casper' om Casper Christensen, og her kom det frem, at skuespilleren, der ellers har levet et hæsblæsende liv med utroskab og stoffer, er blevet veganer, døbt og læser i biblen.

Er det også den nye Casper, vi møder i 'Klovn' sæson 8?

- Nej, det bliver et gensyn med den gode, gamle Casper fra 'Klovn'-universet. Sammen med alle de andre gode, gamle kendinge, blandt andre Franks nevø, Bo, og Caspers nye kone, Fnug, fortæller Casper Christensen.

Se allerede nu de første sæsoner af 'Klovn' på TV 2 PLAY.