Vild med dans

Her er bookmakernes bud på en 'Vild med dans'-vinder: - Populariteten er afgørende i år

Der er ifølge bookmakerne en klar favorit blandt de tre par i lørdagens finale.

Er 'Vild med dans' en dansekonkurrence eller en popularitetskonkurrence? Spørger man bookmakerne, så er svaret, at det er begge dele. Vil man gå hele vejen, så skal man både være en god danser og populær blandt seerne.

- Overskriften i år er dog helt klart popularitet, siger oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

- Vi havde for eksempel længe Emili og Mads som favoritter, fordi de var vildt gode dansere. Så det var meget overraskende, da de røg ud. Og det er jo fordi, at der var nogle andre par, der var mere populære blandt seerne, siger han.

Populære dansere er vigtigt

Det samme mener man hos Bet365.

- 'Vild med dans' har kørt i så mange år nu, at de professionelle dansere bliver mere og mere kendte og populære. For at opnå succes som nydanser, er det derfor nu også vigtigt at have en kendt, populær danser som partner, siger marketing manager hos Bet365, Mikis Sønderriis.

Herunder kan du se bookmakernes bud på, hvordan finalen i 'Vild med dans' 2020 kommer til at gå:

Her er bookmakernes dom over finalen i 'Vild med dans'

 1. Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen

  Danske Spil

  - Merete og Thomas har ganske enkelt været suveræne. Igennem hele sæsonen har de bare hele tiden bygget på. De har det, som der skal til for at kunne gå hele vejen. Thomas har sprudlet, og Merete har den brede genkendelighed i befolkningen via sin rolle i 'Badehotellet'. Så vi tror, de vinder, siger Mathias Reimer Larsen.

  Bet365

  - Vi mener, at Merete er den bedste danser af de tre tilbageværende nydansere. Og så har hun en har en rutineret makker i Thomas Evers Poulsen, der har vundet hele to gange før. Og udover at være en super dygtig danser, virker han generelt til at være ganske vellidt af seerne, hvilket er vigtigt, siger Mikis Sønderriis.

  Odds for sejr til Merete og Thomas:

  Danske Spil - odds 1,55
  Bet365 - odds 1,53
  Unibet - odds 1,45
  888 Sport - odds 1,45
  Mr Green - odds 1,45

 2. Albert Rosin Harson og Jenna Bagge

  Danske Spil

  - Albert har overrasket positivt med sin udvikling i løbet af sæsonen. Og så er parret super likeable, og det er vigtigt. For 'Vild med dans' er jo også en popularitetskonkurrence. De seneste uger har Albert og Jenna faktisk været et populært væddemål, så de er en outsider til at vinde, siger Mathias Reimer Larsen.

  Bet365

  - Albert har utvivlsomt en stor fangruppe hos de yngre seere. Til gengæld vurderer vi, at de andre to nydansere er dygtigere dansere end ham. Og så har hans makker Jenna Bagge aldrig været i top 3 før, hvilket betyder, at hun måske mangler lidt rutine i finale-sammenhæng. Albert er dog vores næststørste favorit i finalen, siger Mikis Sønderriis.

  Odds for sejr til Albert og Jenna:

  Danske Spil - odds 3,35
  Bet365 -  odds 3,60
  Unibet - odds 4,00
  888 Sport - odds 4,00
  Mr Green - odds 4,00

 3. Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst

  Danske Spil

  - Egentlig vurderer vi, at Nukâka og Silas er bedre dansere end Albert og Jenna. Silas er også populær blandt både seere og dommere, mens Nukâka var vores forhåndsfavorit. Men som det ser ud lige nu, er der for stort et spænd i dommerkaraktererne til, at vi kan have dem som favoritter. Og på baggrund af populariteten vurderer vi dem til at blive nummer tre, siger Mathias Reimer Larsen.

  Bet365

  - Nukâka og Silas er dem, vi tror mindst på til sejren lørdag. Nukâka er en udmærket danser, men vi tror, hun mangler den sidste popularitet hos seerne for at gå hele vejen. Hun kan dog sagtens gå hen og overraske, siger Mikis Sønderriis.

  Odds for sejr til Nukâka og Silas:

  Danske Spil - odds 6,00
  Bet365 - odds 6,00
  Unibet - odds 6,50
  888 Sport - odds 6,50
  Mr Green - odds 6,50

Følg med, når finalen i 'Vild med dans' 2020 løber over skærmen lørdag kl. 20.35 på TV 2 og TV 2 PLAY.