Vild med dans

Corona rammer 'Vild med dans'-finale - tre dansere må blive væk

Årets finale må laves om i sidste øjeblik på grund af corona. Ingen finalepar er dog ramt.

Traditionen tro byder 'Vild med dans'-finalen på et gensyn med alle årets deltagere, der hver især plejer at danser en lille bid af en af deres danse fra sæsonen.

Men i år bliver det ikke alle par, der vender tilbage til dansegulvet. Det sker, fordi tre af årets deltagere er gået i selvisolation.

Det er sangeren Wafande, influencer Emili Sindlev og den professionelle danser Mie Martha Moltke.

De tre deltog alle i et arrangement mandag, hvor en af de øvrige deltagerne har vist sig at være smittet med coronavirus. Derfor må de nu undlade at deltage i lørdagens finale.

- ​De har været i nær kontakt med en coronasmittet, og på grund af inkubationstiden kan vi ikke få et sikkert testresultat før finalen. Så vi må gemme deres flotte danse i hukommelsen i stedet, forklarer TV 2s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech.

- Vi får dog fortsat besøg af resten af sæsonens fantastiske dansepar, der sammen med vores tre finalister vil binde en smuk og festlig sløjfe på årets spændende sæson, siger han.

Mads Vad er med

De tre deltagere har ikke været i kontakt med produktionen, finalisterne eller de andre dansere efter de har været i selskab med en coronasmittet.

Selv om Mads Vads dansepartner, Emili Sindlev, altså må følge finalen hjemmefra stuen, kommer Mads Vad derfor også stadig til at være en del af finalen.

Sammen med de andre professionelle dansere er han med i aftenens åbningsnummer. Herefter vil Mads Vad, sammen med sæsonens andre dansepar, heppe med fra studiet, når vinderen kåres.

Finalen bliver i forvejen anderledes end vanligt, da den afvikles uden publikum på grund af de gældende coronarestriktioner.

Ramt for anden gang

Det er anden gang, at årets konkurrence rammes af corona.

I starten af november måtte skuespiller Janus Bakrawi og Karina Frimodt samt skuespiller Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst sidde over, da de to professionelle dansere havde været i kontakt med en coronasmittet.

De vendte dog alle tilbage ugen efter, da ingen af dem var blevet smittet.

Årets finale bliver en dyst mellem de tre par, der gik videre fra semifinalen i sidste uge: Skuespiller Albert Rosin Harson og Jenna Bagge, skuespiller Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst og skuespiller Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.

'Vild dans dans'-finalen sendes på TV 2 og TV 2 PLAY på lørdag 19. december klokken 20.35.