Vild med dans

Danser fik endelig det, hun har drømt om i syv år: - Jeg har ikke turdet håbe på det

Jenna Bagge har igennem syv sæsoner aldrig opnået det, som hun nu har med Albert Rosin Harson.

- Det andet par i 'Vild med dans'-finalen er..., lød det fra vært Sarah Grünewald.

Trommehvirvlerne i baggrunden forstærkede spændingen i studiet og fik sekunderne til at trække ud, inden beskeden kom:

- Albert og Jenna!

Det har været en drøm at nå finalen, men jeg har ikke turdet håbe på det

Jenna Bagge, professionel danser

Både skuespiller Albert Rosin Harson og den professionelle danser Jenna Bagge spærrede øjnene op og åbnede munden af ren forbavselse, inden de faldt om hinandens skuldre.

Parret, som har været i omdans to gange i løbet af sæsonen og også denne lørdag fandt sig selv nederst på dommernes karakterskala, var blevet reddet af seerne.

Skuespiller Albert Rosin Harson og Jenna Bagge reagerede stærkt, da de forstod, at de var videre til finalen.
I finalen vil parret være oppe imod Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst samt Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.

Finalepladsen er ikke bare en kæmpe bedrift i sig selv.

Det er også en milepæl for Jenna Bagge.

Har ført hinanden til drømmen

Med placeringen har danseren for første gang opnået det, som hun har higet efter i 'Vild med dans'.

- Det har været en drøm at nå finalen, men jeg har ikke turdet håbe på det, siger hun, mens tårerne løber ned af kinderne på hende - af glæde, understreger hun.

- Det er fantastisk, at vi får lov at gå hele vejen.

Igennem sine syv sæsoner af konkurrencen har hun aldrig nogensinde fået et 10-tal fra dommerbordet. Også den milepæl kunne hun sætte flueben ved lørdag aften efter parrets samba.

Albert Rosin Harson er glad for, at parret nu kan opleve finalen sammen som noget nyt for dem begge. Under interviewet er det ham, der tørrer sin partners tårer væk:

- Det er så vildt, og det er ikke rigtigt gået op for mig. Og så er jeg så stolt og glad for, at jeg kan give dig den oplevelse, siger han henvendt til sin partner.

Albert og Jennas samba scorede danserens første 10-tal.

Dommerkommentar ramte følelserne

Jenna Bagges tidligere dansepartnere tæller rapperen USO, kajakroer René Holten Poulsen, tv-vært og iværksætter Emil Thorup og kokken Umut Sakarya, der trak sig fra konkurrencen sidste år.

At Albert Rosin Harson har været et særdeles godt dansematch for Jenna Bagge, er da også flere gange blevet italesat ved dommerbordet. Det samme skete i semifinalen, da Jens Werner kom med en særlig ros til danseren.

- Jenna, du har været med i så mange år, men du har ikke været så langt som nu. Jeg under dig det virkelig. Man kan ikke nå finalen de første år, man er med. Det er naturligt, for man har ikke erfaringen. Men hold op, hvor er du blevet god. Du leverer, og du leverer, sagde han.

Jeg er ikke gået ind til det med intentionen om at vinde

Albert Rosin Harson, skuespiller

Ordene rørte Jenna Bagge, fordi hun følte sig set og anerkendt for det arbejde, hun gør, for at parret skal stråle på dansegulvet hver uge.

- Jeg vil det så gerne, og jeg har lært en masse ting, så jeg kan være en god partner for Albert. Så han er i trygge hænder, selvom jeg er lidt nyere end de andre dansere, siger hun.

Blod på tanden inden finalen

Dommer Jens Werner afsluttede med at tale om nydanseren og hans potentiale:

- Selvfølgelig kan man ikke være bedre end det materiale, man arbejder med, men du (Jenna Bagge, red.) har det bedste materiale i Albert, sagde Jens Werner.

Skuespiller Albert Rosin Harson og Jenna Bagge.

For Albert Rosin Harson er ordene med til at give blod på tanden for at gøre det endnu bedre til finalen. Både for ham selv og for Jenna Bagge.

- Jeg vil vise dommerne, at vi kæmper for det, siger han.

- Jeg er ikke gået ind i 'Vild med dans' med intentionen om at vinde. Jeg har villet lære at danse og lære et andet menneske at kende. Så er konkurrencedelen kommet mere senere, siger han.

Han tror, at det er parrets danseglæde, der har skinnet igennem skærmen og fået seerne til at hjælpe dem videre.

Se 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.