Vild med dans

Coronavirus ændrer resten af 'Vild med dans'-sæsonen

Efter myndighedernes seneste udmelding vil der ikke længere være publikum på 'Vild med dans'.

Resten af sæsonen i 'Vild med dans' skal parrene danse uden opbakning fra deres familier og publikum på sidelinjen.

Den seneste udvikling med coronasmitten i Danmark betyder nemlig, at TV 2 har valgt at afvikle resten af sæsonen uden publikum i studiet – det vil altså sige, at der hverken er publikum til lørdagens semifinale eller finalen 19. december.

Det sker på baggrund af gårsdagens pressemøde, hvor regeringen og myndigheder fremlagde nye coronatiltag.

- Vi passer på hinanden og tager sundhedssituationen alvorligt, og derfor holder vi nu produktionen lukket for publikum, lige som det også gælder for teatre og biografer i hovedstadsområdet, siger underholdningsredaktør på TV 2, Thomas Richardt Strøbech.

Vil stadig samle danskerne

Selvom publikums opbakning traditionelt har været en vigtig for at sikre den rette stemning i 'Vild med dans'-studiet, forsikrer Thomas Richardt Strøbech, at programmet fortsat vil være noget, der kan samle danskerne.

Årets semifinalepar: Emili og Mads, Merete og Thomas, Albert og Jenna og Nukâka og Silas.

- Selvom det er ærgerligt at skulle undvære publikums opbakning i studiet, så er vi utrolig glade for, at vi fortsat kan sende 'Vild med dans' og stadig har mulighed for at samle omkring en million danskere foran skærmen om noget sjovt og hyggeligt her i denne mærkelige tid, siger han og tilføjer:

- Vi ser frem mod en virkelig spændende semifinale og vil gøre vores allerbedste for at sende en masse god energi, dans og musik til alle, der ser med.

Det er ikke første gang i årets sæson, at coronavirus medfører ændringer i 'Vild med dans'.

I program seks måtte to par sidde over, da de professionelle dansere Silas Holst og Karina Frimodt havde været i nær konktakt med en coronasmittet.

Se 'Vild med dans' lørdag kl. 20.35 på TV 2 PLAY.