Juleønsket

Sådan kan dit barn se julekalender før klokken 20

Se hvordan her.

Klokken 20.00 ligger mange danske børn formentlig allerede i sengen - samme tid, som TV 2 i 2020 viser julekalenderen 'Juleønsket'.

Se 'Juleønsket' på TV 2 PLAY, når det passer dig.

Men der er faktisk en helt klar årsag til, at julekalenderen sendes klokken 20.00.

- Vi har gennem mange års erfaring lært, at klokken 20 er det tidspunkt på dagen, hvor vi har bedst mulighed for at samle familien foran skærmen og se julekalenderen i fællesskab. Det er en familiejulekalender, hvor mange har lyst til at se de 24 afsnit sammen med andre, og det vil vi gerne give de bedste muligheder for, siger Mette Rysø, der er plan- og publiceringschef for TV 2s kanaler og PLAY.

Hvis det er for sent at se 'Juleønsket' klokken 20.00 for de yngste seere - og vil man ikke være en dag bagefter med julekalenderen - så findes der en løsning.

For på TV 2s streamingtjeneste, TV 2 PLAY , kan du se dagens afsnit, når det passer bedst ind i hverdagen. Det aktuelle afsnit bliver nemlig lagt ud 24 timer før, det bliver sendt på fjernsyn. Dermed kan man altså se dagens julekalenderafsnit før klokken 20.00.

- Vi er meget opmærksomme på, at klokken 20 kan være for sent for de yngste familiemedlemmer, og vi gør derfor, hvad vi kan for give dem mulighed for at se dagens afsnit på andre måder, siger Mette Rysø.

Første afsnit af 'Juleønsket' er tilgængeligt på TV 2 PLAY 1. december klokken 06.00.

Desuden bliver 'Juleønsket' genudsendt dagen efter på TV 2 - på hverdage klokken 16.30 og i weekenderne klokken 16.50. Tiderne kan dog variere.