Vild med dans

Hans kommentar fik hele studiet til at spærre øjnene op: - Jeg kunne mærke, jeg blev rød i hovedet

- For mig er det meget uskyldigt, lyder det fra skuespiller efter fredagens 'Vild med dans'.

Albert Rosin Harson havde slet ikke tænkt på, at kommentaren kunne misforstås.

Men ikke desto mindre spærrede det meste af 'Vild med dans'-studiet øjnene op, da den 18-årige skuespiller forklarede, hvad hans dansepartner Jenna Bagge fik retur for at agere hans private taxichauffør i en presset hverdag, hvor han pt. pendler mellem både dansetræning og teater.

- Hun får aftensmad og morgenmad – og hvad du ellers vil have, sagde han grinende.

Og det fik både de andre dansepar i green room og dommerne i studiet til at trække på smilebåndet og fælde små ord som: "Okay" og "Nå, nå, nå".

Hverken Jenna Bagge eller Albert Rosin Harson kunne lade være med at grine af situationen i green room under fredagens 'Vild med dans'.

På pressemødet efter fredagens 'Vild med dans' måtte Albert Rosin Harson da også forklare kommentaren mere end én gang.

- Jeg ved ikke, om jeg sagde det forkert, eller om det bare blev tolket til at være meget lummert, eller hvad det var. Men det var i hvert fald meget uskyldigt, sagde han med et smil.

- Jeg er meget presset på tid for tiden, så det er en ret stor hjælp, at Jenna vil køre mig. Og som tak køber jeg lige noget morgenmad eller giver noget aftensmad, forklarede han.

Når vi står sådan her, så tænker folk mere "love is in the air", end at det er et godt venskab

Albert Rosin Harson

- Det finder jeg ret fredeligt; "hvis du gør mig en tjeneste så gør jeg dig en tjeneste. Men jeg kunne mærke, at jeg blev lidt rød i hovedet alligevel, fordi det var sådan, folk tolkede det, tilføjede han.

- Det gør mig ikke noget

Fordi Albert Rosin Harson og Jenna Bagge har særdeles god kemi og ofte står tæt i 'Vild med dans', har rygterne svirret om, at de skulle være blevet et par.

Uge efter uge må parret derfor forklare, at de altså ikke er kærester. Men i det lys forstår skuespilleren godt, at hans kommentar affødte den reaktion, den gjorde.

- Når man i forvejen har de briller på og ser os på den måde, så opfatter man også de ting, vi siger og gør, som om, at der er noget imellem os, siger han.

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge sluttede deres vals af med et kys på kinden.

- Når vi står sådan her (tæt omslynget, red.), så tænker folk mere: Love is in the air, end at det er et godt venskab. Og det gør mig egentlig ikke noget, netop fordi vi står sådan.

Havde parret omvendt haft et mindre nært forhold, så havde det nok føltes underligt, tilføjer Albert Rosin Harson.

Vil ikke have, det bliver akavet

Dansepartner Jenna Bagge er enig. Ligesom skuespilleren tager hun sig ikke af de mange spørgsmål, hun og dansepartneren får.

- Vi har god kemi, og det er vi jo bare mega glade for. Og så vil vi gerne have lov at nyde, at vi har det så hyggeligt og sjovt sammen, og at vi kan være tætte. Det vil jeg i hvert fald ikke have, at vi bliver akavede omkring, sagde hun efter fredagens program.

- Jeg tror også, det er vigtigt, at vi ikke har nogen derhjemme, der bliver kede af det. På den måde tror jeg også, det er lidt nemmere også at sige: Nå ja, pyt. Det må folk tro, tilføjede hun.

Albert og Jenna var fredag på gulvet i en vals, som resulterede i 36 point og en placering næstsidst på dommernes karakterskala. Seerne stemte dem dog direkte videre.

Derudover mener både hun og Albert Rosin Harson, at det gavner dem på dansegulvet, at de er så tætte, som de er.

- Vi kan bruge det i dansen, fordi vi er ret trygge ved hinanden og kan snakke om alt, lød det fra en glad Jenna Bagge.

Hun og Albert Rosin Harsons vals sikrede dem en plads videre i 'Vild med dans' som et af de sidste fem par, og dermed er den igangværende sæson nu Jenna Bagges bedste nogensinde. Hendes hidtil bedste placering er nemlig en sjetteplads.

- Jeg tror i aften, var den aften, jeg allermest håbede at gå videre. Og det gjorde vi, sagde hun efter programmet.

- Jeg er taknemmelig for, at det var mig, der kunne tage dig dertil. Det er jeg glad og stolt over, tilføjede Albert Rosin Harson.

Se eller gense 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.