Vild med dans

Da alt kiksede, var der kun én ting at gøre - nu forklarer hun, hvad der skete

Vicky Knudsen blev endnu en gang stemt videre i 'Vild med dans' til trods for aftenens laveste karakterer fra dommerne.

Biologen Vicky Knudsen var forberedt på en omdans, da hun og partneren Martin Parnov Reichhardt havnede nederst på dommernes karakterskala for tredje aften i træk.

Men alligevel gik parret direkte videre til næste uges 'Vild med dans'. Til deres egen store overraskelse.

For biologens cha-cha-cha gik langt fra, som den skulle. På et tidspunkt gik det faktisk så galt, at hun ikke kunne lade være med at grine af sig selv.

- Jeg tænkte: "Ja, så fik du da igen gjort det værre end generalprøven". Altså jeg kom jo både ud af balance, og så fik jeg ikke taget trinnene i takt, og så tænkte jeg: "Fuck it, vi danser videre! Nu er jeg bare en tiger", forklarer Vicky Knudsen efter programmet med et stort grin.

- Jeg havde lovet Martin at nyde det og smile uanset hvad, så jeg tror bare, jeg havde lidt en fest med mig selv, fortsætter hun og understreger, at hun ikke var "i nærheden af grådens rand" under dansen.

Øjeblikket hvor Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichhardt gik videre til næste uge.

Har lært at være sig selv

Trods biologens kiks var der dog munter stemning ved dommerbordet.

Britt Bendixen kaldte Vicky Knudsen cha-cha-cha-trin de mest morsomme, hun nogensinde havde set, hvilket affødte grin fra både dommerkollegaer og danseparret selv.

- Det er humor. Du er fantastisk, og jeg er vild med dig. Men ikke med din dans, desværre, sagde dommeren.

Se Vicky og Martin i en chachacha i Vild med Dans 2020.

Støtte fra sociale medier

Efter dansen fik Vicky Knudsen også en særlig støtteerklæring fra Anders Hemmingsen, der har over en million følgere på Instagram.

- Lad os hylde underdogsne, skrev han og opfordrede folk til at stemme på biologen.

Og det var der altså nogle der gjorde, for Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichhardt gik direkte videre til næste uge på gulvet.

- Jeg er jo enormt benovet. Det er jo bare opbakning, og det er også det, der har gjort, at det har været den sjoveste uge. Folk er så søde, så jeg tror virkelig, at nu er jeg mig selv i det her, uanset hvordan jeg danser. Og det er måske også det, der bragte os videre, siger hun.

- Jeg er bare enormt taknemmelig for, at folk synes, man er skøn, selvom man ikke danser godt, lød det fra Vicky Knudsen efter programmet.

- Når jeg skal huske trinnene, bliver jeg bare som et bræt. Helt mekanisk, siger Vicky Knudsen om sin cha-cha-cha.

Se eller gense 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.