Landmand søger kærlighed

Romantikken blomstrede mellem landmand og bejler - her er de i dag

Stine og Niels har store nyheder efter de deltog i 'Landmand søger kærlighed'.

Der var skruet op for romantikken, da landmand Stine Marthine Pedersen og Niels Pors var på romantisk weekend i ‘Landmand søger kærlighed’.

De kyssede, krammede, grinede sammen, og kemien strålede i det hele taget ud gennem skærmen under opholdet på Strandhotellet i nordjyske Blokhus.

Optagelserne fra deres weekend fandt sted helt tilbage i forsommeren - nærmere bestemt 4. og 5. juni - og det har i den grad givet anledning til nysgerrighed blandt seerne:

For hvordan er det gået de to siden? Ses de stadig i dag, efter kameraerne er slukket?

Det afslører landmanden nu, næsten fire måneder efter optagelserne på gården i Aars.

For ja, de ses stadig.

- Vi er også blevet kærester, fortæller landmanden til TV 2.

Og så har kæresteparret endnu en stor nyhed at fortælle.

Fik titel på særlig mærkedag

Titlen som kærester fik parret meget passende 13. juni, som er præcis en måned efter, at de sad over for hinanden for første gang under deres speeddate.

- Niels havde hele morgenen snakket om, at det var vores månedsdag. Jeg drillede lidt og sagde, at man ikke kan kalde det månedsdag, når man ikke er kærester, siger Stine Marthine Pedersen til TV 2.

Efter at have tænkt lidt over det smed Niels Pors spørgsmålet under aftensmaden i landmandens stue: “Men er vi ikke kærester?”, lød det forsigtigt.

- Og så svarede jeg: “Jo, det er vi egentlig nok”, siger Stine Marthine Pedersen og griner.

Hun er ikke i tvivl om, hvad det er, hun er faldet for, og som hun mærkede allerede ved deres første møde.

- Han er bare helt nede på jorden og ikke højrøvet på nogen måde. Han er bare sød, siger hun.

At han med sine 22 år er fem år yngre end hende er ret hurtigt blevet underordnet for hende. Hans dybe stemme, modenhed og mange erfaringer fra rejser rundt i verden betyder, at det slet ikke er noget, hun tænker over mere.

Sås hver dag i månedsvis

Allerede efter deres medvirken i ‘Landmand søger kærlighed’ sås de to hver eneste eftermiddag.

Her tog Niels Pors efter arbejde den 45 minutter lange køretur fra Viborg til landmandens bopæl i Aars i Nordjylland. For at tage afsted på arbejde igen tidligt morgenen efter.

De mange daglige timer på landevejen er dog snart fortid.

16. oktober tager de et afgørende skridt i forholdet, når Niels Pors officielt flytter ind hos Stine Marthine Pedersen.

- Han har sagt sit job op, fordi han skal til at studere i Aalborg frem til jul, så det gav god mening. Jeg synes også, det er en god måde at teste forholdet på, siger hun.

Det bedste er, at hun er min

Niels Pors

Lige nu bor hun i et lille et-værelses anneks på den gård, hvor tre af hendes seks heste og ponyer står opstaldet, så der er ikke så meget plads. Fungerer “flyt-sammen”-projektet uden problemer, så er planen, at de finder noget større sammen.

Optimistiske omkring fremtiden

Stine Marthine Pedersen regner med, at indflytningen kommer til at forløbe helt problemfrit, fordi parret er vant til at tilbringe så meget tid sammen. Derfor er de naturligt stødt på de op- og nedture, der også kan opstå i et forhold.

- Det hele er gået meget stærkt, og det har været lidt en vanvittig situation at date på tv. Efter at holdet bag ‘Landmand søger kærlighed’ forlod os, skulle vi lige finde hinanden og på en måde lære hinanden at kende i en anderledes sammenhæng, fordi det er så intenst under optagelserne, siger hun.

- Men jeg tror, at det er, fordi vi kan snakke om alt - også konflikterne - at vi er så stærke til at holde sammen. Vi gider ikke råbe og skrige og skændes.

Opmærksomheden omkring deres forhold har hun bestemt også kunnet mærke på særligt sin Instagram-profil, hvor hun nu har fået over 5000 følgere. Spørgsmål om hende og Niels Pors’ status har fyldt hendes indbakke i ugevis.

- Det er hyggeligt, at folk er interesserede, men det bliver også lidt rart, når der ikke er så stor opmærksomhed omkring os fra journalister og fans af programmet. Så bliver der lidt mere ro, siger hun.

Havde det ikke været for ‘Landmand søger kærlighed’ havde hun aldrig mødt Niels Pors, er hun overbevist om, så hun er glad for sin medvirken i programmet.

Det samme siger Niels Pors:

- Det er dejligt at være kæreste med Stine. Det er lidt det, man altid har drømt om, siger han.

- Det bedste er, at hun er min.

De glæder sig til, at de to skal skabe et liv sammen - og forhåbentlig komme ud at rejse, som er deres næste mål. Australien og USA står øverst på ønskelisten.

Stine Marthine Pedersen fortæller om, hvordan det er gået parret siden 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY.