Den vildeste danser

To finalister er ude af 'Den vildeste danser' - Nu skal vinderen findes

Simon og ShineCrew er ude af i 'Den vildeste danser'. Nu skal tre kæmpe om titlen.

Simon og ShineCrew er ude af finalen i 'Den vildeste danser'.

Aftenens finale er delt i to, og der er nu tre finalister tilbage i konkurrencen, som skal på scenen igen. Det drejer sig om gruppen Champions League Family, Olivia og Twenty.

Men for Simon og ShineCrew var slutter rejsen altså her. Dermed har Mille Gori mistet alle sine deltagere.

Et venskab blomstrede

Den 24-årige moderne danser Simon Venzislav Larsen optrådte med en følelsesladet koreografi med sin dansekaptajnen.

Under deres forløb i ‘Den vildeste danser’ er de to ikke bare blevet professionelle sparringspartnere, men også venner - og det viste de gennem dansen. Her støttede og komplementerede de hinanden, ligesom de har gjort i danselokalet.

Gennem hans forløb i ‘Den vildeste danser’ har Simon været i farezonen én gang. Det skete i semifinalen, hvor seernes stemmer endte med at redde ham og sikre ham pladsen i den store finale.

Danseren var taget til Danmark fra sin bopæl i London, hvor han danser professionelt til dagligt. Uden de afgørende seerstemmer har han nu mistet chancen for at vinde de 100.000 kroner og titlen som ‘Den vildeste danser’.

Simon på scenen i finalen i 'Den vildeste danser'

En flyvende dansekaptajn

Pigerne i ShineCrew stod knivskarpe i deres skriggule smokings, da dansekaptajn Mille Gori kom svævende - i en sele vel at mærke - indover dem på scenen.

Under deres optræden med kaptajnen demonstrerede de 15 piger på mellem 13 og 17 år netop det, de igennem hele konkurrencen har modtaget ros for: At de kan danse helt synkront og præcist.

Deres dansekaptajn Mile Gori har en gang reddet dem fra at forlade konkurrencen, da de i anden liveshow endte i farezonen. Men denne gang var støtten fra danseren ikke nok.

De fik ikke nok seerstemmer til at fortsætte til anden del af finalen, og mistede dermed chancen for at vinde 100.000 kroner.

De resterende finalister skal på scenen igen og optræde med en dans dedikeret til deres dansekaptajn. Derefter skal vinderen af 'Den vildeste danser' kåres.