Den vildeste danser

11-årige Olivia vinder 'Den vildeste danser'

I finalens sidste runde var hun oppe mod Champions League Family og Twenty.

11-årige Olivia kan efter i aften officielt kalde sig for den vildeste danser. Dermed blev det årets yngste deltager, der løb med sejren.

Udover titlen tager hun også 100.000 kroner og en optræden i årets sæson af 'Vild med dans' med sig fra finalen.

- Det føles helt fantastisk. Jeg havde overhovedet ikke regnet med det, lød det fra den 11-årige vinder efter showet.

I finalens sidste runde var hun oppe mod Sonny Fredie Pedersens grupper Champions League Family og Twenty.

De havde hver især været på scenen med først deres dansekaptajn og derefter med en særlig dans dedikeret til deres dansekaptajn.

Olivia Obiefule omfavnede sin dansekaptajns store passion for musicals, da hun klædt helt i hvidt optrådte til nummeret 'Your song' fra musicalfilmen 'Moulin Rouge'.

I sin første finaleoptræden blev Olivia flere gange løftet af dansekaptajn Silas Holst, ind imellem at hun udførte sine akrobatiske trin på scenen.

Derefter var hun alene på scenen, da hun skulle danse en dans dedikeret til sin dansekaptajn. Her var temaet igen musical, da Olivia fremførte en koreografi inspireret af den ikoniske dansefilm ‘Flashdance’.

Olivia på scenen i finalen i 'Den vildeste danser'

- Det er meget vildt at tænke tilbage på alt det, vi har lavet, og alt det, jeg har kastet dig ud og bedt dig om at gøre. Det er en kæmpestor ære, lød det fra Silas Holst til Olivia efter hendes anden tur på scenen.

- Da jeg fik lov at vise min dans for Silas, tænkte jeg "yes", for jeg havde virkelig glædet mig til at vise det, sagde Olivia efter showet.

Silas Holst: - Jeg er pavestolt

Olivias dansekaptajn Silas Holst er stolt af, at hans yngste deltager løb med sejren.

Og noget af det, han er gladest for, var, at de to nåede at danse sammen.

- Jeg er bare pavestolt af Olivia, og jeg er så glad for, at vi fik lov at danse sammen, sagde dansekaptajn Silas Holst.

- Det er den fineste måde at slutte det af på, tilføjede han.

Han kalder Olivias dedikationsdans for "en ære at overvære".

- Der kulminerede det hele bare for Olivia. Fra første gang, jeg så hende, har jeg synes, hun var vidunderlig. Og hun er bare kun vokset med opgaven, sagde dansekaptajnen.

De to glæder sig begge til at skulle mødes igen, når Olivia skal optræde i 'Vild med dans', hvor Silas Holst også medvirker som danser.

Jeg er bare pavestolt af Olivia

Silas Holst

Pengepræmien på 100.000 kroner ryger i første omgang ind på Olivias opsparing:

- Jeg tror bare, jeg gemmer dem, for jeg er jo ikke så gammel. Så kan jeg bruge dem, når jeg får brug for dem, lød det fra vinderen.

Se eller gense finalen i 'Den vildeste danser' på TV 2 PLAY.