Underholdning

Nicolas Cage skal spille 'Tiger King' i kommende serie

Amazon-serien er ikke det eneste 'Tiger King'-projekt, der er undervejs.

Rygterne begyndte allerede at svirre i maj, men nu er det officielt:

Nicolas Cage skal spille hovedrollen som Joe Exotic i Amazons kommende serie om ejeren af tigerparken, der blev verdensber√łmt i Netflixserien 'Tiger King', skriver Variety.

Men det er ikke serien, der er forlægget til den nye produktion. Det er derimod en artikel fra Texas Monthly, som beskriver, hvordan den excentriske tigerejer kæmper for at beholde sin dyrepark - og hvordan han skabte og langsomt blev til den outrerede Joe Exotic.

Joe Exotics tigerpark er i dag overtaget af hans ærkerival, Carole Baskin.

F√łrste tv-rolle

Serien om den eksotiske Joe, hvis rigtige navn er Joseph Maldonado-Passage, er planlagt til at str√¶kke sig over otte afsnit. Det bliver f√łrste gang, at 56-√•rige Nicolas Cage skal spille en rolle i en tv-serie.

Hans CV er til gengæld langt, når man ser på film, hvor han blandt andet har vundet en Oscar-statuette for sin hovedrollepræstation i 'Leaving Las Vegas' og har været nomineret i samme kategori for 'Adaption'. Og så har han spillet hovedrollen i film som 'Face/Off', 'Ghost Rider' og 'National Treasure'-filmene.

Nicolas Cage ved en prisuddeling i tidligere på året.

Den amerikanske skuespiller har st√•et h√łjt p√• manges √łnskelister over, hvem der skulle spille hovedrollen i en fiktionsversion af historien om den v√•benglade, countrysyngende tigerejer, der i dag afsoner en f√¶ngselsstraf p√• 22 √•r for mordfors√łg.

Blandt andet har talkshowværten Jimmy Fallon lavet en video, hvor han - hold tungen lige i munden her - spiller Nicolas Cage, der spiller Joe Exotic med nedknappet skjorte og afbleget hår.

Kommende serie om ærkerivalen

Amazon-serien er ikke det eneste 'Tiger King'-projekt, der er undervejs. I august annoncerede tv-kanalerne NBC, Peacock og USA Network, at de laver en serie om Joe Exotics leopardklædte ærkerival, Carole Baskin. Her er der sat navn på skuespillerinden, der skal spille hovedrollen: Kate McKinnon, som er kendt fra 'Saturday Night Live'.

Tidligere på ugen sendte virkelighedens Joe Exotic en 257-siders appel til den amerikanske præsident, Donald Trump, hvor han blandt andet hævder at være blevet mishandlet og seksuelt krænket i fængslet og derfor gerne vil benådes.

Joe Exotics ærkerival Carole Baskin, som - konsekvent iklædt dyreprint - kæmper imod private dyreparker.

Carole Baskin, der er et af navnene i det amerikanske 'Vild med dans', giver dog ikke meget for Joe Exotics chancer.

- Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at det ville gavne nogens politiske kampagner, siger hun.