Landmand søger kærlighed

30-årig kvinde afbrød landmand og forlod programmet - nu fortæller hun hvorfor

Louise Hansen følte, at konkurrencen mellem bejlerne kom til at fylde for meget i ‘Landmand søger kærlighed’.

Adrenalinen pumpede i Louise Hansens årer, allerede da hun satte sig ved bordet.

Den besked, den 30-årige kvinde måtte give til landmanden Mads Højbjerg Pedersen, var opstået i løbet af dagen, og nu var der ingen vej udenom.

Jeg oplevede det, som om jeg ikke fik en reel chance

Louise Hansen, bejler til landmanden Mads

Omkring hende sad også de tre øvrige bejlere i aftenens ‘Landmand søger kærlighed’, men netop som landmanden skulle til at annoncere, hvem han ville invitere hjem på sin gård i datingprogrammet, tog hun mod til sig og brød ind:

- Jeg bliver nødt til at sige noget, inden du siger noget mere, sagde hun.

- Jeg har taget den beslutning, at jeg stopper her og siger farvel.

Med ordene kulminerede alle dagens frustrationer i hende, og hun havde svært ved at holde tårerne tilbage.

- Det har ikke noget med dig at gøre. Jeg synes, du er rigtig sød. Jeg kan bare slet ikke mærke mig selv overhovedet, forklarede hun foran kameraerne.

Bag beslutningen lå mange overvejelser, og efterfølgende har hun faktisk tvivlet på, om hun overhovedet valgte rigtigt.

Det forklarer hun nu, to måneder efter optagelserne.

Kæmpede om en mands opmærksomhed

Mads Højbjerg Pedersens gruppedate foregik hos en chocolatier, som skulle lære dem at lave flødeboller, og det var under denne session, at Louise Hansen begyndte at mærke et uventet pres.

- På den ene side prøvede jeg at være mig selv foran Mads, men samtidig var der tre andre omkring mig, som også var interesseret i ham og prøvede det samme. Datingsituationen bliver sat på spidsen, når man er flere om én, og det er ham, der skal vurdere os, siger hun.

Det betød, at hun brugte størstedelen af sin energi på at gøre er godt indtryk og skille sig ud.

Helt imod, hvad hun havde forventet, så blev det for hende en kamp om at appellere til ham frem for at vise, hvem hun selv er.

- Jeg mistede følingen med, om jeg selv kunne lide Mads, og hvad jeg selv havde lyst til, fordi jeg var så opmærksom på at vise min allerbedste side overfor ham, siger hun.

Samtidig oplevede hun det som om, at Mads allerede fra starten havde en præference blandt de fire kvinder, nemlig kokken Anna Schønebeck. Det skærpede for hende følelsen af konkurrence blandt kvinderne, som ellers hyggede sig sammen.

- Jeg oplevede det, som om jeg ikke fik en reel chance. Jeg kan godt sætte mig ind i, at Mads nok også synes, det er svært at fordele sin opmærksomhed mellem fem kvinder. Jeg har bare ikke lyst til at hoppe og danse for at få del i opmærksomheden, siger hun.

Og med følelsen af, at hun hverken følte hun havde en chance eller kunne mærke sig selv, ville hun hellere sige “farvel og tak” end fortsætte.

Var valget forkert?

Det var først, da Louise Hansen kom hjem, at hun tænkte på, om hun havde handlet overilet på sin følelse.

- Jeg blev meget i tvivl om valget. Det handler jo om mit eget selvbillede, siger hun.

“Gjorde jeg det bare, fordi jeg ikke troede på mig selv? Hvor er det dumt”, tænkte hun.

Det var Mads Højbjerg Pedersens “virkelig rare øjne og smil”, hun var faldet for på hans introduktionsvideo, og hun havde følt en god kemi under deres speeddate.

Nu havde hun forspildt sin mulighed for at lære ham bedre at kende. Det tænkte hun længe over efterfølgende.

Med tiden er den tvivl dog forduftet for hende. Louise Hansen er i dag sikker på, at hun tog det rigtige valg ved at forlade programmet.

- Jeg havde ikke mig selv med. Så det ville ikke være mig, som jeg er normalt, Mads mødte under de vilkår, fordi jeg ikke havde det godt i situationen, siger hun.

Hun er i dag stadig single, men dater - under fire øjne, hvor hun kan slappe mere af i situationen.

- Så er der ikke andre, jeg skal vurdere mig selv ud fra eller sammenligne mig med, siger hun.

Som det sidste inden Louise Hansen forlod gruppedaten med Mads Højbjerg Pedersen gjorde landmanden klart, at han synes, hun var en skøn person, som han havde været glad for at møde.

Se ‘Landmand søger kærlighed’ tirsdag klokken 20.00 på TV 2 eller TV 2 PLAY.