Den vildeste danser

Her er livedeltagerne i 'Den vildeste danser'

De tre dansekaptajner har fundet deres livedeltagere til de fire liveshows.

Efter en hård udvælgelse står det nu klart, hvem der skal på scenen, når 'Den vildeste danser' går live.

De tre dansekaptajner Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie Pedersen har hver især sat deres hold, og fra næste fredag bliver alt sat ind for at sikre, at det bliver en af deres dansere, der løber med titlen som 'Den vildeste danser'.

Ni dansere og hold skal dyste om præmien på 100.000 kroner og en optræden i efterårets sæson af 'Vild med dans'.

Her får du overblikket over, hvem der er gået videre til livehows.

Team Mille

ShineCrew

Mille Gori gav sin livebillet til dansecrewet ShineCrew efter deres imponerende audition.

Her fik de lynhurtigt spejlet til at åbne sig med deres koreografi, som er såkaldt formationsdans i genren hiphop. Det vil sige en form for hiphop-dans, hvor man i en gruppe danner synkront og danner et mønster med koreografien.

Crewet består af ikke mindre end 15 piger mellem 13 og 17 år, der alle går benhårdt efter at vinde. Gruppens mantra er: "Sammen lyser vi stærkest".

ShineCrew har vundet danmarksmesterskabet i formationsdans indenfor hiphop fire gange.

Simon

Under udvælgelsen meddelte både Silas Holst og Mille Gori, at de ville gå langt for at få 24-årige Simon Ventzislav Larsen på deres hold.

Den 24-årige moderne danser imponerede nemlig alle dansekaptajnerne - og publikum - til sin audition, hvor han dansede moderne dans.

Simon Ventzislav Larsenn er uddannet fra balletakademiet i Stockholm. Han bor til daglig i London, hvor han arbejder som professionel danser i et dansekompagni. Nu drømmer han at slå igennem i Danmark.

Carl-Emil og Laura

Carl-Emil og Laura er en unik hiphop-duo fra Aarhus. Indenfor hiphop-dans er det nemlig ikke gængs, at dansere med forskellige køn danser sammen.

Ikke desto mindre er de to 17-årige gymnasieelever faste dansepartnere, som ofte bruger deres kønsforskel i deres koreografi.

Og de formåede også at imponere Mille Gori med deres hiphop-koreografi.

Foruden at være dansepartnere er de to også nære venner.

Team Sonny

RobotBoys

Jeppe Thybo og Nick Johnsen, kendt under navnet Robot Boys, har begge danset, siden de var børn. Og til deres audition imponerede de deres kaptajn tilstrækkeligt til at få hans livebillet.

I 2008 blev de landskendte, da de vandt 'Talent 2008' på DR1, og siden har de optrådt både i Danmark og internationalt med "robotdans", som er en blanding af dansegenrene popping, hiphop og electric boogie.

De har optrådt i over 40 lande og har lavet over 300 shows i Las Vegas alene.

Champions League Family

Champions League er et crew, der danser hiphop. Crewet består af syv passionerede unge mænd mellem 18 og 33 år: John Nininahazwe, Patrick Lindegaard, Esben Wormslev, Aaron Duy Huyhn Le, Artit Chatthai, Lukas Halberg og Hari Sarac.

Champions League Family startede oprindeligt deres crew, fordi de mente, at der manglede et dansehold for voksne mænd.

Champions League Family har tidligere deltaget i 'Danmark har talent', hvor de kom på tredjepladsen i 2018.

Twenty

Dansegruppen Twenty fra Varde rørte dansekaptajnerne til tårer med deres audition, hvor de optrådte med en koreografi, der handlede om mobning.

Gruppen betstår af 22 piger i alderen 15-24 år, der alle danser moderne dans. Pigerne har danset sammen i cirka et år.

Det er vigtigt for Twenty, at deres koreografi altid fortæller en historie.

Team Silas

Olivia

11-årige Olivia Obiefule fra Viborg har danset, siden hun var fem. Hun begyndte til ballet, men det viste sig hurtigt at være alt for "kedeligt" til det lille energibundt.

Hun kastede sig i stedet over diskodans, som hun har danset siden.

Til sin audition valgte hun dog at optræde med moderne dans - og det var en audition, der rørte alle tre dansekaptajner dybt.

Paul James Rooney

34-årige Paul James Rooney er oprindeligt fra England, men har boet i Danmark siden 2010.

Han er professionel balletdanser og uddannet fra The Royal Ballet School og Elmhurst Ballet School. Han har danset i adskillige forestillinger både i Europa og USA og arbejder også som koreograf og underviser.

Paul James Rooney imponerede Silas Holst så meget til sin audition, at han fik kaptajnens livebillet.

Stephan Pagur

Da coronakrisen forhindrede dansegruppen Dance Explosion i at komme til Danmark og optræde, var dansekaptajn Silas Holst ikke i tvivl om, hvem han ville have på sit hold i stedet.

Valget faldt på 13-årige Stephan Pagur, som imponerede både dansekaptajner og publikum til sin audition, hvor han dansede standard- og latindans uden en partner.

Stephan har danset, siden han var fire år gammel, og gør sig primært i standard- og latindans, som han er 12 gange danmarksmester i.

Se 'Den vildeste danser' fredag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.