Den vildeste danser

8-årig overrasker med vild audition

Årets yngste deltager i 'Den vildeste danser' imponerede med sin energi til sin audition.

Klædt i en dragt med over 3000 similisten, en høj hestehale og et stort smil på læben, gik den otte-årige Rose Sandager til audition på 'Den vildeste danser'.

- Prøv at tænke på at gøre det der, når man er otte, sagde dansekaptajn Mille Gori med nervøs mine, da årets yngste deltager gik ind på gulvet i i årets sidste auditionprogram, der sendes fredag.

Men da musikken først startede, og Rose Sandager gik i gang med at danse disco det bedste, hun har lært, blev danskaptajnens nerver gjort til skamme.

Rose Sandager fik nemlig hurtigt hele publikum med sig – og dermed åbnede spejlet sig.

I 'Den vildeste danser' skal deltagerne have 75 procent af publikums stemmer, før spejlet går op. Sker det, går de videre til udvægelsen.

- Det var som om, det bare sagde "kaboom" inde i mit hoved, da det åbnede sig, siger Rose Sandager til TV 2.

Vant til opmærksomheden

Rose Sandager har danset siden hun var tre og er allerede en scenevant pige.

Derfor kunne hun trods sin meget unge alder tage en audition på tv i stiv arm.

Det fortæller hendes mor, Helle Sandager.

- Hun bliver ikke nervøs, men hun var da spændt. Hun prøvede ikke at tænke på, at det var på tv, og om spejlet nu ville åbne sig, siger Helle Sandager.

Ifølge Rose Sandager selv, var hun glad for bare at være med.

- Jeg havde ikke regnet med, at spejlet ville åbne sig. Og alle sagde til mig, at hvis ikke spejlet åbnede sig, så skulle jeg ikke blive ked af det. Men jeg blev rigtig glad og overrasket, siger Rose Sandager, der i dag er ni år.

Dyre dragter

Da spejlet åbnede sig, og Rose var færdig med at danse, havde dansekaptajn Silas Holst et spørgsmål til den lille danser.

- Hvis du vandt det her, så vinder man jo 100.000 kroner. Hvad tænker du, at du skal bruge 100.000 kroner til?, spurgte Silas Holst.

- Jeg tænker at bruge det til dans og nye dragter, for det her koster rigtig mange penge!, lød det fra Rose Sandager.

Det bakker hendes mor, Helle, hende op i.

Familien, der bor i Charlottenlund, ærgrer sig derfor også over, at coronakrisen har sat en stopper for alt, hvad der hedder konkurrencer henover sommeren.

Rose Sandager, der træner stort set hver dag – af og til flere gange om dagen – skulle have deltaget i både em og vm i disco i år, og havde dragterne klar til det.

- Siden alle de konkurrencer blev aflyst, hænger alle de dragter bare inde i skabet og bliver for små, siger Helle Sandager.

Se 'Den vildeste danser' på TV 2 fredag kl. 20.00 eller på TV 2 PLAY.