Vild med dans

Julekalender-stjerne med i 'Vild med dans': - Min dansepartner skal være tålmodig

Da skuespilleren hørte fra bekendte, at 'Vild med dans' var rigtig hårdt, var han ikke i tvivl om, at han ville være med.

Den 18-årige skuespiller Albert Rosin Harson elsker at bevæge sig og slå sig løs på et dansegulv, men han ved ikke helt, hvor god han er til det.

Det kommer han snart til at finde ud af, når han til oktober skal kaste sig ud på Danmarks mest kendte dansegulv i 'Vild med dans'.

- Jeg kan rigtig, rigtig godt lide at danse, men jeg tvivler på, om det ser godt ud, siger han.

Albert Rosin Harson var blot 15 år, da han blev landskendt som Lasse fra TV 2-julekalenderen 'Tinkas Juleeventyr', hvor han er nissen Tinkas bedste ven. Han medvirkede også i 'Tinka og Kongespillet' i 2019.

Siden har han blandt andet spillet med i DR-serien 'Natten til lørdag' og 'Sommerdahl' på TV 2 CHARLIE.

Det skal være en udfordring

Den unge skuespiller forhørte sig hos et par bekendte, der tidligere har medvirket i 'Vild med dans', inden han besluttede sig.

De fortalte ham, at det var "mega hårdt" og krævede en masse forberedelse, og dét fik ham til at sige ja.

- Jeg synes, det er fedt med en udfordring, og jeg vil mega gerne lære noget nyt, siger han.

Albert Rosin Harson har aldrig rigtig gået til noget sport og er også lidt i tvivl om, hvor god hans kondi egentlig er.

Derfor er han lidt nervøs for, hvordan han vil klare danseundervisningen, og han håber på en dansepartner med tålmodighed.

- Men hun skal også kunne sætte mig på plads. Jeg kan godt bruge lidt hjælp til at holde fokus engang imellem, ellers begynder jeg nok at stå og lave mine egne dansetrin, siger han og griner.

Man kan ikke tage det om

Som skuespiller er Albert Rosin Harson vant til at spille en rolle. Men nu skal han til at være sig selv på tv - og tilmeld på direkte tv hver fredag aften.

- Jeg er spændt på, hvordan live-tv foregår, fordi jeg som skuespiller er vant til at kunne sige: Den tager vi lige igen, hvis jeg laver noget galt. Det kan man jo ikke her, siger han.

Albert Rosin Harson er den fjerde nydanser, der er blevet afsløret til dette års sæson af 'Vild med dans'.

Skuespiller Merete Mærkedahl, radiovært Sara Bro og sangerinden Hilda Heick er blandt de andre nydansere, der også medvirker i år, hvor programmet får premiere 2. oktober.