Bachelor

Kaptajn i flyvevåbnet bliver den danske ’Bachelor’ - Er han Danmarks mest eftertragtede ungkarl?

Casper Berthelsen skal snart date 20 kvinder på en gang, når TV 2 sender den første danske sæson af 'Bachelor.'

I dag er han en almindelig singlefyr fra Aarhus. Men snart kan Casper Berthelsen blive den mest eftertragtede ungkarl i Danmark.

Den 32-årige er nemlig blevet valgt som hovedperson i den kommende sæson af 'Bachelor',

Her skal han på et luksuriøst resort i Grækenland date 20 singlekvinder i jagten på at finde den eneste ene.

- Det er mit højeste ønske at finde den kvinde, jeg kan dele resten af mit liv med, siger Casper Berthelsen.

- Jeg ser det her som et eventyr. Det bliver en fantastisk rejse med nogle fantastiske kvinder, jeg skal have nogle fantastiske eventyr med, tilføjer han.

Programmet 'Bachelor', der nu skal sendes på TV 2, stammer fra USA, hvor det har kørt i 18 år.

Konceptet er simpelt: En ungkarl dater en gruppe kvinder, der gennem forskellige udfordringer skal vinde ungkarlens hjerte. Hver uge ryger en kvinde hjem, og til sidst står en - forhåbentlig den helt rigtige - tilbage med en rose i hånden.

Det er mit højeste ønske at finde den kvinde, jeg kan dele resten af mit liv med

Casper Berthelsen

Karriere i forsvaret og musiker

Casper Berthelsen er vokset op i Silkeborg og bor i dag i Aarhus.

Han er uddannet officer og kaptajn i flyvevåbnet, men arbejder i dag som HR-partner i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Derudover har han masteruddannelsen Master og Business Administration (MBA) fra Syddansk Universitet.

I sin fritid producerer han elektronisk musik i sit hjemmestudie og er også ude at spille koncerter flere gange om året.

Derudover nyder han at holde sig i form, og går meget op i sundhed og træning. Men på trods af sin attraktive profil har Casper Berthelsen altså ikke fundet kærligheden endnu.

Han har været single i fem år og har i den tid haft fuldt fokus på karrieren.

Men nu vil Casper Berthelsen sætte alt ind på at finde den eneste ene i 'Bachelor'.

- Jeg er bestemt ikke desperat, og jeg tror på, at ting kommer, når de kommer. Men denne mulighed kunne jeg ikke lade passere, for jeg er en meget eventyrlysten og nysgerrig person. Så hvorfor ikke springe ud i dating på en alternativ måde?, siger Casper Berthelsen.

20 kvinder på en gang

Udsigten til at date 20 kvinder på en gang ville måske lyde en smule angstprovokerende i ørerne på de fleste.

Men sådan ser Casper Berthelsen dog ikke på det:

- Det er da smigrende, at der kommer til at være 20 dejlige kvinder, som har lyst til at date mig - selvom jeg normalt kun dater en kvinde ad gangen. Men det er nu engang programmets præmis, siger ungkarlen med et grin.

I dag er jeg åben for at møde en kvinde, uden at jeg på forhånd har defineret, hvordan hun skal være

Casper Berthelsen

Casper Berthelsen går til 'Bachelor' med et åbent sind, og han vil lade hjertet bestemme, når det kommer til at vælge kvinderne til og fra. Han har ikke en tjekliste over kvaliteter, hans kommende partner skal indeholde.

- Da jeg var ung, havde jeg en liste over krav til en partner. Men som tiden går, finder man ud af, at de krav er som en fiktiv person, man har opdigtet i sit eget sind, som ikke eksisterer. I dag er jeg åben for at møde en kvinde, uden at jeg på forhånd har defineret, hvordan hun skal være, siger Casper Berthelsen og tilføjer:

- Når jeg møder den rette, og jeg kan mærke kemien og følelserne - så går jeg all in på det, siger Casper Berthelsen.

Corona-forbehold på plads

Verden er fortsat midt i en pandemi, og det kan jo besværliggøre at lave et datingprogram, hvor selve formålet er at komme tæt på hinanden.

Men programmets redaktør Asger Schønheyder forsikrer, at man fra produktionens side har taget alle de fornødne forbehold.

- Vi overholder selvfølgelig til enhver tid myndighedernes retningslinjer og har fuld fokus på situationens udvikling. Derfor vil produktionen blandt andet indgå et tæt samarbejde med en lægefaglig konsulent, som vil være tilknyttet forud for og under optagelserne. Og som det ser ud nu, er det klart, at hyppig testning og isolation af både deltagere og produktionsfolk er en selvfølgelighed, siger Asger Schønheyder.

Nu hvor TV 2 har fundet sæsonens "Bachelor", går jagten ind på kvinderne. Du kan læse mere og tilmelde dig her.