Hjem til gården

Læs Maries brev og se, hvem hun vælger til næste uges storbonde

Du kan helt eksklusivt læse Maries brev og få svar på, hvem der bliver næste uges storbonde i ’Hjem til gården’.

Marie Danos blev udpeget til gårdens førstekæmper. Efterfølgende valgte hun at byde Victoria op til den ottende tvekamp i ’Hjem til gården’.

Det blev for begges vedkommende første gang, de kom ud i tvekamp.

- Den person, jeg har valgt, er overhovedet ikke en svag person. Men jeg føler, at jeg over for den person har den bedste chance i alle de tre ting, vi kan komme op i, sagde Marie Danos.

Forinden begrundede Marie Danos sit valg med, at hun udelukkende tænkte på at sikre sin egen overlevelse på gården.

Overraskende råstyrke

Victoria Kahr havde forberedt sig på, at hun kunne blive valgt. Alligevel gjorde Marie Danos' beslutning hende ked af det.

For selvom Marie Danos havde sagt, at Victoria Kahr netop ikke var den svageste på gården, så troede Victoria Kahr ikke på hende. Hun valgte til mange af beboernes store overraskelse, at de to kvinder skulle dyste i disciplinen teknik.

Men tvivlen blandt beboerne på gården blev hurtigt gjort til skamme, da Victoria Kahrs råstyrke udspillede sig for øjnene af dem.

Hun flækkede træstamme efter træstamme uden stop og sikrede sin plads på gården som den hurtigste af de to kæmpere.

Dermed blev det den sprudlende christianits tur til at forlade gården. Hun skrev efterfølgende et brev, hvori hun valgte næste uges storbonde.

Brevet kan få afgørende betydning for næste afsnit af ’Hjem til gården’, fordi storbonden både får ansvaret for ugeopgaverne, vælger førstekæmper og opnår immunitet, hvis ugeopgaverne bliver løst.

Læs Maries brev herunder:

Du kan se 'Hjem til gården' hver søndag klokken 20.00 på TV 2 eller snigpremiere allerede om lørdagen på TV 2 PLAY.