'Vild med dans'-sæsonen rykket - finalen ligger op til jul

TV 2 byder på dansefjernsyn hele efteråret, og det rykker det populære danseprogram.

I år kommer 'Vild med dans' til at strække sig helt til juleferien.

Programmet, der normalt har premiere i september, får nu premiere 2. oktober.

Det skyldes, at coronavirussen har rykket om på TV 2s sendeplan. Derfor får 'Vild med dans' premiere efter årets sæson af TV 2s nye underholdningsprogram 'Den Vildeste Danser', der har premiere 7. august .

- Covid-19 har rykket alle vores underholdningstilbud til senere end planlagt, og antallet af fredage er jo rimelig konstant. Vi har ikke ønsket at sende 'Den vildeste danser' og 'Vild med dans' samtidig, så derfor går der et par uger mere end normalt, før vi er klar til Danmarks modigste dansere, siger Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør på TV 2.

Strækker sig ind i december

Når 'Vild med dans' har senere premiere betyder det, at programmet kommer til at strække sig ind i december måned - faktisk ligger finalen lige inden juleferien.

Thomas Richardt Strøbech glæder sig til at lade 'Vild med dans' bære præg af julestemning.

- Jeg har en god fornemmelse af, at december og 'Vild med dans' kommer til at klæde hinanden rigtig godt, siger han.

Finalen bliver nok også anderledes i år på grund af covid-19. Men Thomas Richardt Strøbech ser frem til en mere intim finale.

- Det ligger ikke i kortene, at vi kan samle over 3000 mennesker i en fyldt arena. Så der skal tænkes kreativt og anderledes. Og med julen lige for døren til finalen vil det nok helt sikkert inspirere til en finale, som vi aldrig har set den før, siger Thomas Richardt Strøbech.