Hjem til gården

'Hjem til gården': Læs Ulriks brev og se, hvem han vælger til næste uges storbonde

Du kan helt eksklusivt læse Ulriks brev og få svar på, hvem der bliver næste uges storbonde i ’Hjem til gården’.

Det var efter flere taktiske overvejelser, at førstekæmper Henrik Søndergaard endte med at vælge Ulrik Petersen som sin modstander i den tredje tvekamp på gården.

Selvom det for Ulrik Petersen ikke kom som den store overraskelse, kunne et par af de andre på gården ånde lettet op efter Henrik Søndergaards beslutning.

Det kunne de, eftersom ugens opgave ikke var blevet løst til fulde. Derfor havde Henrik Søndergaard mulighed for at pege på Marie Danos, som havde valgt ham som denne uges førstekæmper.

- Der er en flig af mig, der ønsker hævn. Men jeg er ret sikker på, at Marie ville vælge viden, og der er jeg svagest, sagde Henrik Søndergaard.

I sidste ende faldt Henrik Søndergaard beslutning med at sikre sin overlevelse på gården og valgte derfor ikke at udfordre de personlige energier mellem ham og Marie Danos.

Følelsesladet afslutning

Fordi Ulrik Petersen blev valgt som andenkæmper, måtte han vælge disciplinen, de to mænd skulle dyste i. Han valgte styrke.

Valget faldt ud til Henrik Søndergaards fordel, og Ulrik Petersen måtte efter ti solide minutter se sig slået. Han blev dermed den tredje til at forlade gården.

I sidste ende var det Henrik Søndergaard, der kunne løfte i længst tid. Derfor måtte Ulrik Petersen forlade gården.

Det satte følelserne i gang hos Ulrik Petersen, som efterfølgende skulle udpege næste uges storbonde i sit brev til gårdens beboere.

Brevet kan få afgørende betydning for næste afsnit af ’Hjem til gården, fordi storbonden både får ansvaret for ugeopgaverne, vælger førstekæmper og opnår immunitet, hvis ugeopgaverne bliver løst.

Læs Ulrik Petersens brev herunder:

HTG brev 3 Ulrik

Du kan se 'Hjem til gården' hver søndag klokken 20 på TV 2 eller snigpremiere allerede om lørdagen på TV 2 PLAY.