X Factor

Ankerstjerne stopper som ’X Factor’ dommer

Efter to sæsoner har Ankerstjerne valgt at sige farvel til det populære talentshow.

Når ’X Factor’ vender tilbage, bliver det med en ny dommer i panelet.

Ankerstjerne har valgt at stoppe som dommer i det populære program, skriver han i et opslag på Instagram torsdag eftermiddag.

- TAK FOR TUREN! Kære venner, jeg har besluttet, at jeg holder pause fra X-Factor, for at fokusere på nye drømme og projekter. Det betyder altså, at jeg ikke er med i næste sæson af 'X Factor'.

Stopper efter to nederlag

Ankerstjerne har været dommer i ’X Factor’ i to år sammen med Thomas Blachman og Oh Land.

I den første sæson stod han i spidsen for den unge kategori, men måtte se Thomas Blachman løbe med sejren sammen med solisten Kristian Kjærlund.

Det samme skete i denne sæson, hvor Ankerstjerne havde gruppekategorien, og igen måtte se sig overgået af Blachman.

Ankerstjerne sammensatte selv to grupper, hvor den ene – ’Magnus og Aksel’ – både var blandt bookmakernes favoritter og populære hos seerne.

Duoen fik dog aldrig chancen i finalen, da de måtte trække sig fra programmet før tid.

TV 2s underholdsningsredaktør Dorte Borregaard fortæller, at man allerede nu er i gang med at finde den rigtige afløser for Ankerstjerne.

- Vi har været superglade for at have Ankerstjerne som dommer i de to første ’X Factor’-sæsoner på TV 2, men nu tager han en pause for at hellige sig andre opgaver.

- Det betyder selvfølgelig, at dommerholdet til den kommende sæson ser anderledes ud, og vi er i fuld gang med at finde frem til en ny konstellation, som vi glæder os til at fortælle mere om, når kabalen er gået op, siger hun.

Kunne du tænke dig at tage chancen og deltage i næste sæson af 'X Factor', så tryk her og tilmeld dig, måske er du den næste store stjerne på musikscenen.