X Factor

Sofie Linde vender tilbage som 'X Factor'-vært: - Jeg elsker det

Når 'X Factor' vender tilbage i 2021, bliver det med den samme vært ved roret.

Den 14. sæson af 'X Factor' får igen glæde af den garvede vært Sofie Linde.

'X Factor'-værten har nemlig sagt ja til endnu en sæson af Danmarks største underholdningsprogram, som vender tilbage på TV 2 i 2021.

Ifølge underholdningsredaktør på TV 2 Dorte Borregaard er Sofie Linde - stadig - den helt rigtige til jobbet:

- Vi er mega glade for, at Sofie har sagt ja til endnu en sæson af ’X Factor’ på TV 2. Sofie er en suveræn dygtig vært med en fantastisk personlighed, og hun styrer ’X Factor’-live med meget sikker hånd fredag efter fredag, siger Dorte Borregaard og tilføjer:

- Det er ikke altid nogen nem opgave, når bølgerne går højt, så det kræver sin kvinde.

- But of course

Sofie Linde debuterede som vært i 2016 på den niende sæson af 'X Factor' på DR. Og allerede i år blev hun med sine fem sæsoner den vært, der har stået i spidsen for 'X Factor' flest gange.

Sofie Linde var da heller ikke i tvivl om, at hun gerne ville fortsætte:

- Jeg elsker det. Jeg synes, det er et total fedt job, så da de spurgte mig, blev jeg bare pisseglad og sagde: "But of course".

Sværere end nogensinde

Siden debuten på 'X Factor'-scenen er Sofie Linde blevet kåret til Danmarks bedste underholdningsvært fire år i træk ved Zulu Awards. De seneste to år har hun også vundet prisen som årets kvindelige tv-vært ved Billed-Bladets TV-Guld.

Hun har da også præsteret lidt af hvert i løbet af sine fem sæsoner: Seerne hyldede hende blandt andet i 2017, da hun kom deltageren Morten Nørgaard til undsætning, fordi han gik i stå på scenen for rullende kamera og havde brug for en ny start.

Hun blev kaldt "vinderen af årets første liveshow" i 2019, da hun stoppede Thomas Blachman i uddele et dødskys. Og senest er hun i denne sæson blevet rost for at afbryde et skænderi ved dommerbordet mellem Oh Land og Blachman i tredje liveshow.

Selv kalder Sofie Linde det sin fornemmeste opgave at være til stede på scenen og slappe så meget af, så hun kan reagere umiddelbart uden at fylde for meget.

I et interview forud for finalen udtalte hun, at denne sæson uden tvivl har været den mest udfordrende, hun har været igennem, da flere shows er blevet gennemført uden publikum grundet coronakrisen.

Derfor værten glæder sig især til at "gøre det rigtigt" i den kommende sæson.

Se 'X Factor'-finalen fredag klokken 20 på TV 2 og TV 2 PLAY.