Underholdning

Melvin Kakooza og Mark Le Fevre skal lave banko-tv

Mange tv-programmer aflyses eller udskydes i disse tider. Men der kommer også enkelte nye til – lavet under helt andre vilkår end normalt.

18. april bliver komikerne Melvin Kakooza og Mark Le Fevre værter for et nyt banko-program på tv. Det har fået navnet 'Banko med Mark og Melvin'.

Kort fortalt vil programmet være et live-bankospil, hvor alle kan være med. Det bliver dog lavet på en helt anden måde end det, man kender fra banko-hallerne.

Numrene bliver eksempelvis udtrukket ved, at en række kendte gæster løser opgaver fra hver deres facetime-forbindelse. Og alt efter hvordan det går, finder man nummeret.

Brug for frikvarter

Formålet med programmet er at få noget underholdning ud i stuerne hos danskerne, som i disse karantænetider må gå glip af en række underholdningstilbud.

- Selvfølgelig ved vi godt, at verden står i en meget alvorlig situation lige nu - en situation, der ikke ligner noget, vi nogensinde har prøvet før. Men i hårde tider er der stadig brug for frikvarter og fællesskab, og det kan en lørdag aften med Mark, Melvin og banko være med til at give, siger TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech.

De to værter har blandt andet tidligere arbejdet sammen på underholdningsprogrammet Stormester, hvor Mark Le Fevre er en af værterne, og Melvin Kakooza deltog i sæson 2.

- Vi håber, at vores bankospil kan samle folk hjemme i stuerne, og forhåbentlig kan det også give dem et smil i denne tid, hvor der ellers ikke er så meget at smile af, fortæller Melvin Kakooza.

- Da vi lavede 'Stormester', var det nogle af de dejligste optagedage – hvis bare det bliver halvt så hyggeligt, så er jeg ovenud lykkelig, uddyber Mark Le Fevre.

Personlige gevinster

Alle kan deltage – og det er gratis at være med.

Hent dine gratis bankoplader her

Men på grund af tiden kommer fokus ikke til at være på store præmier som rejsegavekort og køkkenskabe.

- Jeg håber, at Mark og Melvins humør, kreativitet og deres facetime-gæster vil give seerne en god dosis inspiration til sjove og enkle aktiviteter, vi kan bruge tiden på, når nu verden ikke er, som den plejer. Det skal være sjovt at spille med og være sammen hver for sig, og vi satser på, at mange vinder, lidt snarere end at få vinder meget, forklarer TV 2-redaktøren.

Ved gevinst på henholdsvis en, to og tre rækker kommer to-tre vindere igennem til Mark og Melvin i studiet. De vinder en pakkeløsning med lækre ting, der kan gøre hjemmelivet lidt sjovere.

Samtidig vil Mark og Melvin finde ud af, hvad vinderen savner mest her i krisen. Måske er det et besøg hos den lokale frisør, måske en middag på yndlingsrestauranten eller en ny bluse fra butikken i gågaden. Hver vinder i studiet får på den måde et helt personligt gavekort til lige præcis den lokale forretning, de savner mest.

Udover de vindere, der kommer direkte igennem, trækkes der lod om sidegevinster til mange flere blandt dem, der fik banko.

Følg med her på TV2.dk når vi nærmer os 18. april, for information om hvordan du henter dine plader.

Programmet sendes på TV 2 og TV 2 PLAY lørdag 18. april klokken 19.55.

Hent dine gratis bankoplader her