TV 2 trækker stort tv-program - skulle være startet på søndag

Fans af 'Hjem til gården' må have tålmodighed til senere på året.

Blot to dage før premieren har TV 2 valgt at udskyde den ny sæson af ’Hjem til gården’.

Årsagen er udbruddet af coronavirus og de svære vilkår, det har skabt i hele tv-branchen.

- Vi er i en situation, hvor vi ganske enkelt ikke ved, hvornår vi kan begynde at producere nye programmer, og det risikerer at gå ud over planen resten af året, siger TV 2s programdirektør, Lotte Lindegaard.

'Hjem til gården’, der har Lene Beier som vært, blev optaget i efteråret 2019 og er helt færdigproduceret.

- Ved at udskyde ’Hjem til gården’ sikrer vi, at TV 2 under alle omstændigheder har nye tilbud af høj kvalitet til tv-seerne på den anden side af krisen, tilføjer Lotte Lindegaard.

Nye programmer på vej

Det er fjerde sæson af ’Hjem til gården’, hvor deltagerne dyster om en præmie på en halv million, som seerne nu må vente med at se. I stedet forsætter TV 2 med at sende quiz-programmet ’Jo færre, jo bedre’ søndage klokken 20.00.

Coronakrisen giver danskerne mere tid hjemme foran skærmen, og i den kommende uge er der fortsat flere nye programserier på vej til seerne.

Eksempelvis har TV 2s nye dokumentariske realityprogram 'Først til verdens ende' premiere på tirsdag, onsdag er der premiere på boligformatet 'Sommerdrømme', ligesom TV 2 har flere nye dokumentarprogrammer og dokumentarserier på vej i de kommende uger og måneder.