Underholdning

Petra Nagel bliver vært på kendt datingprogram - her er hendes fire bedste råd til singler

Når ’The Bachelor’ ruller over skærmen senere i år, skal dating-kyndige tv-vært Petra Nagel styre slagets gang.

Til sommer kommer det romantiske og eventyrlige datingprogram ’The Bachelor’ til TV 2.

Her skal dating-kyndige Petra Nagel være vært og byde velkommen til de håbefulde deltagere, der har meldt sig til programmet for at finde kærligheden – og hun skal sige farvel til dem, der ikke finder det rigtige match.

Og Petra Nagel ved præcis, hvordan det er, at man gerne vil møde den, man skal være sammen med resten af livet, og at man derfor ikke vil nøjes – men at man samtidig også har en følelse af ensomhed og frustration.

– Alle de følelser har jeg selv følt, siger Petra Nagel.

Hun har endda selv datet for åben skærm i DR3-programmet ’Petra dater hele verden’. Her rejste hun til forskellige lande og datede mænd.

– Jeg tror, min erfaring betyder, at jeg kan sætte mig ind i de følelser, deltagerne har. At jeg kan støtte dem i processen, som jo kan være enorm sårbar, siger Petra Nagel, der holder pause fra sit job som vært på 'Go' Aften Live' i fem uger, mens hun optager 'The Bachelor'.

Sådan så holdet ud i den svenske version af 'The Bachelor' fra sidste år.

BLÅ BOG: PETRA NAGEL

Alder: 35

Antal ekskærester: 5

Civilstatus: Forlovet med Asbjørn

Børn: Mor til Pelle Emil

Datingprogrammernes 'moderskib'

I ‘The Bachelor’ følger man en ungkarl, mens han dater en gruppe kvinder, som gennem forskellige udfordringer skal vinde hans hjerte.

Én efter én bliver kvinderne sendt hjem, indtil ungkarlen står tilbage med én kvinde.

Det er et koncept fra USA, der startede i 2002, og Petra Nagel kalder det ”moderskibet” inden for datingprogrammer.

– Da jeg var yngre, så jeg ‘The Bachelor’, og det er helt vildt, at jeg nu skal være vært på programmet, siger hun.

Optagelserne begynder i april og bliver sendt til sommer. Den endelige dato er endnu ikke offentliggjort.

Hvis man har fem ugers fri og en lyst til at finde kærligheden, så er det nu, man skal slå til.

 Felix Almsved fra det svenske 'The bachelor'.

Petra Nagels bedste råd til singler

 1. Du tænker, at du nok aldrig finder en

  Du er ved at miste modet og frygter, at du ender som en ensom kattedame eller kattemand. Måske fordi du har været single længe, eller måske fordi du er ved at køre træt i alt for mange dates og byture.

  Petras råd: Op på hesten. Lav ting, du godt kan lide, og tag til arrangementer, du ikke plejer. Måske møder du netop et match, når du bevæger dig steder, du ikke er vant til.

 2. Du er for kræsen

  Du er slem til at dømme dine dates, og du finder hurtigt deres fejl. Hvis du altså overhovedet kommer på date – måske sidder du bare derhjemme bag din smartphone og Tinder-swiper med hård hånd.

  Petras råd: Giv folk en chance. Jeg kan huske, da jeg mødte Asbjørn (Petras forlovede, red.), der troede jeg ikke, at jeg kunne ende op med ham. Han var jo nordjyde og en flødeagtig fyr. Og nu sidder jeg i en stationcar med ham og vores søn.

 3. Du er træt af sløje kaffe-dates

  Du er gået død i dating. Du er simpelthen træt af gåture med dyre, sløje take away-kaffer, der ikke leder til noget.

  Petras råd: Lav aktiviteter med dine dates. På den første date Asbjørn og jeg var på, drak vi vin, cyklede ud på bryggen og gik til koncert om aftenen. Jeg synes, man skal tænke på en date som en mulighed for at lave noget, som du godt kan lide. Det kan være alt: ride, male på porcelæn, klatre, tage i spillehal eller ud at bowle. Jeg har været på en date, hvor vi spillede petanque og drak rose. Jeg så ham aldrig igen, men det var en sjov date.

 4. Du er i tvivl, om det føles rigtigt

  Du har været på date med den samme flere gange. I har hygget jer, men du er alligevel i tvivl om, hvorvidt kemien virkelig er der. Kan det føre til et forhold? Måske overvejer du også, om ham eller hende, du dater, kan være far eller mor til dine børn, og du er i tvivl om svaret.

  Petras råd: Hvis du har det sjovt, og I griner sammen, så bliv i det. Det er ikke sikkert, at alle er enige, men sådan har jeg det. Og så er mit råd, at du ikke skal tænke for meget over det. Jeg tror hurtigt, man kommer til at gå på date og tænke: ”Kan han være far til mine børn?”. I stedet skal man bare mærke efter lige nu og her og ikke gå sindssygt ambitiøst til værks.