Zulu Awards

De fire flotteste outfits fra ZULU Awards

Mange havde gjort en del ud af deres tøj, da de troppede op på den røde løber til åres 'ZULU Awards'.

RETTET FREDAG 23:30: TV 2 har redigeret artiklen, da flere deltagere blev stødt af indholdet i artiklen, der indeholdt kritik af nogle deltageres påklædning. Intentionen med artiklen var at vise påklædningen - ikke at dømme, hvad der er pænt, og hvad der ikke er.

Der var masser af store smil på den (lyse)røde løber, da dette års ’ZULU Awards’ blev afholdt.

Og nogle af deltagernes outfits strålede mere end andres, som modeekspert Sille Henning bemærker.

- Vi er i Danmark ved et award-show, og her handler det om at se velklædt ud uden at ligne en, der er på vej til taffel hos dronningen, siger modeeksperten, der også er fast gæst i Go' morgen.

Der var flere, der nailede et tilpas elegant look. Blandt andre Medina, Lina Rafn og Christiane Schaumburg-Müller.

Sille Henning har udvalgt de fire outfits, der overstrålede de andre. Se billederne og hendes kommentarer herunder.

Christiane Schaumburg-Müller (sammen med Sarah Grünewald) har et råhvidt Mark Kenly Domino Sand-jakkesæt på. Det er velsiddende og super lækkert. Hun ser ikke overdrevet pyntet ud, men er super elegant.
Sanger Mattias Kolstrup sammen med sin hustru sangerinden Drew. De matcher med deres røde tøj og ser enormt godt ud. Især Drew med hendes lange støvler.
Medina har en flot, sort jakke på, hvilket er noget, vi generelt ser i moden. Der er en tendens til velsiddende, sofistikerede look til kvinder, hvor man er sensuel uden at være bar.
Lina Rafn (sammen med Paw Lagermann). Hun har et meget flot, koboltblå sæt på. Hun har matchet det med en blå ring og skabt kontrast med cognacfarvede sko og taske. Super lækkert look.

Afstemning

Hvilken af modeekspertens favoritter, synes du, var den flotteste?

    Du kan se 'ZULU Awards' på TV 2 PLAY