Årgang 0

Læs hele chatten med Christian fra 'Årgang 0' her

Hvad skete der? 19-årige Christian Elhauge fra portrætprogrammet 'Årgang 0' svarede torsdag aften på spørgsmål fra seerne.

Endegyldig afsked: Siden han var bare seks år gammel er han blevet fulgt af et tv-hold, som har skildret hans liv og opvækst i Højbjerg ved Aarhus, men med aftenens program 'Årgang 0: Christians historie' på TV 2 slutter serien endegyldigt.

TV 2 PLAY kan du se eller gense det afsluttende program om Christian.  

Farvel og tak

Tak for de mange spørgsmål. Hvis I har lyst til stadig at følge med i mit liv, nu når 'Årgang 0' er slut, så kan I ansøge mig på min Instagram: Christianelhauge.

Mange hilsner Christian

Spørgsmål

Søs:

Hej tror du er blevet en fornuftig ung fyr idag, men holde op hvor var i alle 3 forkælede og dovne, hvad mener du selv??? Håber alt godt for dig

Svar:

Hej Søs

Jeg ved ikke lige, hvad jeg skal svare. Jeg tænker, at de fleste teenagebørn som mig vil undgå pligterne i hjemmet. Jeg kender ikke nogen, som står i kø til at tømme opvasken eller vaske gulvet. Men jeg har da gjort det mange gange alligevel. Jeg synes det er ærgerligt, at folk opfatter det som forkælet.

Hilsen Christian 

Spørgsmål

Marie:

Hej Christian Hvordan forholder du dig til miljøet og hvordan er dit liv om 10 år i år 2030, og hvordan tror du verden ser ud til den tid.

Svar:

Jeg tror, at jeg har en kone og børn. Jeg har ikke tænkt så meget over det. 

Og jeg synes da, at man skal passe på miljøet. 

Hilsen Christian

Spørgsmål

Caroline:

Hej Christian Er der noget man kan gøre for at score dig? Ej haha du ser ret godt ud på din Insta så ville lige høre om man kan få fingrene i dig på en måde:) Kan godt høre det lyder lidt for meget men er sgu klar på at drikke en øl med dig en dag.

Svar:

Det plejer jo at være drengen, der scorer pigen, synes jeg, så det ved jeg sgu ikke haha

Men tak for komplimentet!

Hilsen Christian

Spørgsmål

Sonja:

Hej Christian hvor meget kører du i bil? Låner du så dine forældres bil? hilsner fra Sonja

Svar:

Hej Sonja

Ja, jeg låner mine forældres bil. Jeg kører til fitness og fodboldtræning, men det er altid, når de ikke selv skal bruge den og er hjemme fra arbejde. Ellers ikke så meget. 

Spørgsmål

Sandie Phung :

Hvad synes du om dem der skal være med i årgang 20 og hvilket råd ville du give dem

Svar:

Vær dig selv. Det er det eneste, jeg vil sige :)

Spørgsmål

Henriette:

Hej Christian, ved du, om du gerne vil ende med at bo og få job i Aarhus som voksen, eller om du gerne vil bo et andet sted end hvor du er vokset op?

Svar:

Hej Henriette

Det aner jeg ikke, men jeg kan godt forestille mig, at det er det, jeg vil. Aarhus er en virkelig fed by, synes jeg.

Hilsen Christian

Spørgsmål

Marie Hauge:

Hej Christian. Jeg har fulgt dig fra starten og vil sige at jeg aldrig har set dig som forkælet, men til gengæld meget elsket. Ja dine forældre har gjort meget for dig, men det har de helt sikkert også gjort for dine brødre. Jeg vil ønske dig alt mulig held og lykke med fremtiden jeg er sikker på du går en lys fremtid i møde.

Svar:

Tak for den venlige besked. Christian

Spørgsmål

sanne:

Hej Christian. Har elsket at følge med jer i programmet. 1. Ved du hvad du vil karrieremæssigt? 2. Flytter du snart hjemmefra? 3. Skal du rejse i dit sabbatår, hvis ja, hvorhen?

Svar:

Hej Sanne

1. Det ved jeg ikke endnu.

2. Jeg flytter hjemmefra om lidt, da jeg jo skal være guide i seks måneder. Jeg tror det bliver fedt, og jeg glæder mig så meget. 

3. Jeg har endnu ikke fået at vide, hvor jeg skal hen og arbejde, så det ved jeg heller ikke.

Hilsen Christian 

Spørgsmål

Emilie stryhn Simonsen :

Hej Christian Blev du nogensinde drillet fordi du var med i årgang 0?

Svar:

Hej Emilie

Jeg er aldrig blevet drillet for at være med, heldigvis. Det har været omvendt faktisk. Mange har gerne ville være venner med mig, så det har ikke være hæmmende. Jeg ved selvfølgelig ikke om det har noget at gøre med programmet.

Hilsen Christian

Spørgsmål

Mathilde Trondhjem bank:

Har du nogensinde følt dig utilpas mens de filmede, at du var blevet “tvunget” til at skulle filmes selvom du ikke havde lyst.

Svar:

Hej Mathilde

Nej, og nej. Jeg har selv bestemt, hvornår de skulle filme, så det har ikke været ubehagelig på nogen måde. Hvis jeg ikke havde lyst, så sagde jeg bare fra. Det er tit sket, at jeg har sagt "nej tak" til at de kom med. Det har eksempelvis været fester med mine venner. 

Hilsen Christian

Spørgsmål

Mette:

Christian, jeg synes at dine forældre virker meget large og rummelige. Har de nogensinde sat grænser eller sagt nej? Hvis ikke, ville du så have ønsket det nogen gange.

Svar:

Hej

Da jeg var lille satte de mange grænser, synes jeg. Dengang opdragede de mig som de fleste opdrager deres børn: Siger stop, hvis man gør noget, man ikke må. Men her i min ungdom har jeg meget frihed, ja. Jeg har været glad for den frihed - det har været frihed under ansvar. Der ville have været konsekvenser, hvis jeg fuckede up, det ved jeg, men det har jeg ikke gjort.

Hilsen Christian 

Spørgsmål

Oliver:

Hej Christian, har du kunnet bruge programmerne/din kendthed på at lave damer? :-)

Svar:

Hej Oliver

Haha, det ved jeg sgu ikke. Det sker hver gang jeg er i byen, at nogle kommer hen, fordi de genkender mig. Men jeg håber ikke, at det kun er derfor, jeg scorer haha.

Hilsen Christian

Spørgsmål

Rikke:

Hej Christian :) jeg synes altså simpelthen bare sådan, at det er en kæmpe fornøjelse at se dig på tv!! jeg er kæmpe fan! god vind fremover!

Svar:

Tak Rikke :)

Spørgsmål

Pia Jensen:

Hej Christian. Hvornår begyndte du at gå i byen, og fylder byture stadig meget i din ungdom?

Svar:

Hej Pia

Jeg begyndte at gå i byen, da jeg var 18 år. Og ja, det fylder stadig en del. Jeg tager ud med venner cirka hver anden weekend. Vi tager på bar, hvis det bare er for at drikke en øl og hygge. Byen eller club er hvis vi skal have mere gang i den.

Hilsen Christian 

Spørgsmål

Mathilde:

Hej Christian Kunne du finde på at medvirke i tv igen? Evt. en opfølgning om nogle år?

Svar:

Hej Mathilde 

Ja, måske. Det må jeg se på til den tid. Der skulle faktisk ikke meget til at overtale mig, fordi jeg har virkelig mange gode minder med 'Årgang 0'.

Hilsen Christian

Spørgsmål

Kristine :

Hej Christian Hvorfor er det lige guide der har tiltrukket dig på dit næste skridt i livet ? Hvorfor ikke fx. højskole eller måske blot en rejse for dig selv ude i verden med en rygsæk på ryggen ?

Svar:

Hej Kristine

Jeg ville gerne ud og rejse, det var jeg sikker på. Så fik jeg anbefalet at være guide, fordi man både har et arbejde og samtidig besøger et land. Det er også fedt at være guide, fordi man arbejder sammen i et stort team med masser af unge mennesker.

Først havde jeg sendt en ansøgning til vingårde i Spanien for at få et arbejde der. Jeg sendte fem forskellige ansøgninger, men fik ikke svar. Så hørte jeg om guide-jobbet, og da jeg satte mig ind i det, så lød det ti gange federe, synes jeg.

Spørgsmål

Sandie lam:

Starter du en YouTube

Svar:

Hej Sandie

Nej, det tror jeg ikke lige er mig. Det kan jeg ikke forestille mig i hvert fald. Det er jo en helt anden måde at stå foran kameraet på end 'Årgang 0'. Som Youtuber skal man finde på en masse ting selv haha. 

Hilsen Christian

Spørgsmål

Dorte M Nielsen:

Nu hvor årgang 0 er slut, tror du så du stadig vil have kontakt til pigerne der også var med i 'Årgang 0'?

Svar:

Hej Dorte

Hmm, nok ikke privat, men det er muligt at vi stadig kommer til at ses til nogle arrangementer. Vi har aldrig ses udenfor de arrangementer, der har været omkring 'Årgang 0', så det kan jeg ikke se, hvorfor det skulle ske nu. 

Hilsen Christian

Spørgsmål

Søren:

Hej Christian Hvad husker du som nogle af de bedste minder fra din barndom?

Svar:

Hej Søren

Puha, øh, det må være nogle af vores ferier på Mallorca. Der har min familie haft nogle rigtig gode ture sammen, men jeg kan ikke komme i tanke om noget helt specifikt.

Christian