Underholdning

Dolly Parton starter trend på Instagram - og de kendte følger med

Mange er fulgt i 74-årige Dolly Partons fodspor på Instagram. Robyn Beck / Ritzau Scanpix

Kendte lægger billeder af dem selv på Instagram under hashtagget #dollypartonchallenge.

En ny trend er startet på Instagram. Og den er ikke startet af hvem som helst. Det er intet mindre end Dolly Parton, som tilsyneladende står bag.

Det begyndte tirsdag i denne uge, da den 74-årige countrysanger lagde et billede på Instagram - eller rettere en collage af fire billeder.

Ét billede viste, hvordan hun ville præsentere sig selv på det professionelle netværk Linkedin. Et andet billede repræsenterede det familievenlige Facebook. Det tredje var Instagram-værdigt med dets sort/hvide-æstetik. Og det fjerde billede viste Dolly Parton, som hun (måske) ville tage sig ud på datingappen Tinder.

- Få dig en kvinde, der kan det hele, skrev Dolly Parton efterfulgt af en blinkende smiley.

Flere andre har siden fulgt i countrysangerens fodspor og deltaget i det, der er blevet døbt 'Dolly Parton Challenge'. Blandt andet en lang række skuespillere, tv-værter og sangere fra den anden side af Atlanten.

Den britiske kok Gordon Ramsay har også taget del i trenden:

Det samme gælder firmaet bag det danske computerspil 'Hitman'.

Hunden Doug the Pug, der har 3,8 millioner følgere på Instagram, har også givet sin version af LinkedIn-, Facebook-, Instagram- og Tinder-udfordringen.

Herhjemme har vi ikke umiddelbart set danske kendisser kaste sig over #dollypartonchallenge, men på Instagram giver andre deres bud på, hvilke billeder den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner skal vælge, hvis han vil deltage i udfordringen.