Badehotellet

Flere nye skuespillere kommer med i 'Badehotellet'

Fru Frigh bliver udfordret mange gange under sit ferieophold af sin datter Bertha, der er blevet en voksen kvinde med egne holdninger.

Skuespilleren Rasmus Botoft er blandt de helt nye skuespillere i den syvende sæson af 'Badehotellet', der får premiere 27. januar.

Han spiller rollen som den ihærdige og snakkesaglige virksomhedsejer Johan Ramsing, der charmerer især fru Frigh under sit besøg på hotellet.

- Han er en meget talende og frisk mand med cykelklemmer og et kækt gå-på-mod. Han er ikke en bange mand, og han træder lige ind i dem, han møder på sin vej, fortæller Rasmus Botoft.

Botoft: Der er blevet taget godt imod mig

Rasmus Botoft er kendt fra satireprogrammet 'Rytteriet' og har spillet med i adskillige tv-serier og film blandt andet 'Lykke' og 'Jagtsæson'.

FAKTA OM 'BADEHOTELLET'

Serien blev sendt første gang 30. december 2013 og voksede til at blive en af de mest sete serier i TV 2s historie. Over 1,5 millioner følger med hver uge.

Historien udspringer omkring det fiktive Andersens Badehotel ved Vesterhavet i Jylland. Hver sommer myldrer en gruppe velstillede stamgæster til hotellet i håbet om at komme væk fra hverdagens trummerum. 

Størstedelen af scenerne er optaget i Risby-studierne i Albertslund, hvor op mod 200 stærke lamper skal give oplevelsen af solskin.

Alle sæsoner er skrevet af forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.

Alligevel har det været helt specielt for ham at få lov til at spille med i den populære tv-serie, der har kørt i seks år, fortæller han.

- Det har været en meget positiv oplevelse at blive en del af holdet på 'Badehotellet'. Der er blevet taget så godt imod mig som ny gæst, og der er en utrolig varm og god stemning på settet med dygtige, rutinerede kollegaer, siger han.

Fru Frigh får kamp til stregen af oprørsk datter

Men Johan Ramsing må dele fru Frighs opmærksomhed med hendes datter Bertha, som hun har taget med til hotellet i år.

Bertha spilles af 26-årige Lucia Vinde Dirchsen, der blev færdiguddannet som skuespiller sidste år.

Hun giver sin mor kamp til stregen i løbet af ferien og udfordrer hendes reaktionære holdninger til blandt andet klasse og køn.

- Det har været en stor fornøjelse at arbejde med Bertha-karakteren. Bertha er på mange måder en ung kvinde, der er forud for sin tid. Hun er ikke bange for at vise sit temperament, og så er hun meget viljestærk, siger Lucia Vinde Dirchsen.

Gerhard Flügelhorn vender tilbage

Serien byder også på et gensyn med en gammel kending. For den koleriske og kronisk hidsige filminstruktør Gerhard Flügelhorn, spillet af Thure Lindhardt, vender tilbage.

Derudover får Andersens Badehotel uvelkomment besøg af nazisterne, hvor særligt løjtnant Uwe Kiessling gør sig bemærket. Han spilles af den tyske skuespiller Anton Rubtsov.

Nye tider på Badehotellet

Selvom der endnu ikke er afsløret meget om syvende sæson af 'Badehotellet', ved man allerede, at det bliver en sæson, der på flere måder byder på nye tider.

Først og fremmest har Anden Verdenskrig nu ramt Danmark. Samtidig er det Amanda Berggren, der som helt ny forpagter byder gæsterne velkommen på det solbeskinnede hotel med Philip Dupont ved sin side som køkkenchef.

Du kan se eller gense de tidligere sæsoner af 'Badehotellet' på TV 2 PLAY.