Årgang 0

Stephanie i chat: -Jeg har mange gange tænkt, at min mor valgte os fra

Live-chatten er slut nu, og der kan ikke stilles flere spørgsmål.

Men her nedenfor kan du se, hvad Stephanie svarede på nogle af seernes mange hundrede spørgsmål efter programmet 'Årgang 0: Stephanies historie',

Stil spørgsmål

Nu er det tid til at lukke ned for live-chatten for i aften. Stephanie siger:Tusind tak for alle jeres mega gode spørgsmål - og for alle jeres dejlige beskeder. Det har været en fornøjelse at læse jeres søde kommentarer og svare på de spørgsmål, jeg kunne.

Spørgsmål

Bettina:

Kære Stephanie Sender lige igen. I tvivl om den blev sendt. Jeg har fulgt dig i alle afsnit. Du har altid virket meget voksen af din alder og meget sød overfor dine mindre søskende. Du har klaret sig godt og har altid virket glad. Jeg vil ønske dig al mulig held og lykke i dit liv og du er en meget charmerende pige. Du skal nok klare dig godt i fremtiden det er jeg sikker på. Du er stærk. Masser af kærlige tanker til dig

Svar:

Hvor er du bare sød. En masse kærlighed til dig - og ønsker dig al mulig lykke.

Spørgsmål

Karina:

Kæreste Stephanie, tusind tak at må have fulgt dit liv de sidste 18 år...på både godt og ondt. Sikke en skøn pige du har udviklet dig til og ønsker dig alt godt fremover :-) Laver du stadigvæk tøj sammen med din mor?

Svar:

Tak. :-) Med hensyn til tøjet: Nej, det gør jeg ikke. Det er min mor, der har taget over nu.

Spørgsmål

Mette :

Du er den sejeste pige - godt kæmpet ❤️ Jeg er blot lidt nysgerrig om du og Jeff stadig kommer sammen!?

Svar:

Vi er stadigvæk sammen, og det har vi været i to år nu.

Spørgsmål

Anja Edemann :

Hej Stephanie Hvordan har du det i dag? Og hvordan er dit forhold til dine forældre, nu hvor du er flyttet hjemmefra?

Svar:

Jeg har det super godt. Jeg er glad, og har det dejligt sammen med min kæreste.

Spørgsmål

Sus:

Hej skønne pige tak for en særlig god udsendelse her iaften du har ❤️ på rette sted ønsker dig altgodt i livet.

Svar:

Super sødt sagt! tak! :)

Spørgsmål

Pia Larsen:

Kæreste Stephanie. Jeg har ingen spørgsmål, men vil ønske dig alt det bedste fremover. Sørg for at få hjælp til at få det hele på plads indeni dig, det har du fortjent. Du er gjort af noget helt særligt og jeg sender dig kærlighed og opmuntring♥️

Svar:

Tak, det var sødt sagt. 

Spørgsmål

Janne:

Hej Stephanie, det har altid været en fornøjelse at følge alle Jer fra årgang 0, hver januar måned. Jeg synes faktisk også lidt at dine forældre har været utroligt modige at vise alle de dårlige sider frem, med vold og kriminalitet, skilsmisser osv. Man har tit siddet med en klump i maven over alt det du skulle holde til, og derfor er det ekstra dejligt at se hvor godt det trods alt går dig nu og hvor meget empati du har. Selvom jeg kommer til at savne programmerne, ønsker jeg dig tillykke med dit nye liv som en "almindelig" ung pige med en god kæreste, Jeff, og en dejlig svigerfamilie. Alt godt til dig

Svar:

Mange tak for de dejlige ord. :)

Spørgsmål

Stefanie :

Hej Stephanie. Hvad har været det væreste ved årgang 0? Vil også gerne bare sige, at jeg altid har fulgt rigtig meget med, og jeg synes du er en super sej pige.

Svar:

Det må nok være det der med, at man altid lige skulle tænke sig lidt mere om i forhold til, hvilke personer, der ville venner med mig.

Spørgsmål

Fie:

Hvad kunne du godt tænke dig at arbejde med, og har din opvækst peget dig i nogle bestemte retninger? Kæmpe respekt til dig!!

Svar:

Jeg ved ikke, om min opvækst har præget mig i en bestemt retning, men helt klart i, hvordan jeg skal gå ind til ting.

Spørgsmål

Annette Rasmussen:

Kære Stefanie. Jeg har ikke noget spørgsmål, Vil bare sige: Du er en sej pige, der ikke har haft de bedste opvækstmuligheder. Alligevel sidder du som et helt menneske, med en utrolig stor indsigt på både sig selv og din familie. Hvis du på noget tidspunkt mangler et job i “min” daginstitution- så siger du bare til. Masser af gode tanker fra Annette.

Svar:

Det lyder meget interessant. :) Skriv gerne til mig på Facebook.

Spørgsmål

Line:

Kære Stephanie. Hvor er du bare en dejlig pige! Jeg har lige set programmet om din noget turbulente barndom. Jeg er 30 år ældre end dig og genkender rigtig mange ting. Du er en virkelig sej og inspirerende pige med et stort hjerte. Du skal virkelig være stolt af dig og de ting du allerede har opnået. Pas rigtig godt på dig selv! Krammer.

Svar:

Tak for det. :)

Spørgsmål

Simone :

Hvilket råd ville du give dit 13-årige jeg?

Svar:

Det har jeg aldrig nogensinde tænkt over. :) Jo, pas altid på dig selv først!!

Spørgsmål

Ronni:

Søde søde Stephanie. Hvad er dit allerbedste minde om årgang 0 projektet ?? Held og lykke med alt. Du fortjener det så

Svar:

Det er svært at sætte ord på. Der har været så mange gode ting, så jeg tror ikke der har været én, der var den bedste. 

Spørgsmål

Tina:

Hej Stephanie Har du kontakt med nogle af de andre fra årgang 0?

Svar:

Engang imellem har vi. Det er bare sådan lidt on and off. Jeg vil sige, at jeg snakker mest med Emma. Vi skriver sammen engang imellem.

Spørgsmål

Henrik:

Hej Stephanie. Jeg har en datter, som også er årgang 0 og har derfor også nydt at følge jer alle. Jeg har tænkt lidt over, at alle de udfordringer, identitetskriser, modstand mv. I alle er stødt på mens vi har “fulgt” jer, egentlig også er noget jeg genkender fra min egen barndom/ungdom. Hvilken forskel tænker du, det har haft, at du har været mere offentlig via medierne? Har det forstærket udfordringer, har det været medvirkende til større selvindsigt, eller har det mere været en forstyrrende eller måske neutral faktor?

Svar:

Det at have været med har til tider godt kunnet give mig lidt sociale udfordringer i forhold til at finde venner, og selvfølgelig har det også været med til at gøre mig lidt usikker engang imellem i forhold til, om jeg var hende fra fjernsynet, eller Stephanie i det private.

Spørgsmål

Pernille :

Meget rørende fortælling du kommer med der, det er godt nok flot. Med det i tænkerne og uden at fornærme hverken dig eller din familie: Hvis du ser tilbage på programmerne, og du skulle vælge én - kunne du så have ønsket dig en af de andres opvækst/barndom?

Svar:

Skulle jeg have valgt en andens opvækst, ville jeg måske have valgt Mathildes eller Emmas. For når man ser deres familier i programmet, er de meget kærlige og kysser og krammer hele tiden. Det kunne jeg godt have tænkt mig.

Spørgsmål

sascha :

hey stenhanie . jeg er født i sommeren 1998 og har altid fulgt med i årgang 0. jeg syntes du er mega sej! og modigt at du har været så ærligt . jeg syntes det vikker til at har klaret rigtig godt ikke alle hvade gjort det . hvis du havde fået valget havde du så stadig valgt at være med i årgang 0 ? hvordan var det at vokse med kamera og det at være kendt fra årgang 0?

Svar:

Mange tak. Det er svært at svare på, fordi jeg ikke har været vant til andet end at have kameraholdet med mig. Men havde jeg vidst, hvordan jeg ville få det ude i de sociale medier, havde jeg nok ikke selv meldt mig til.

Spørgsmål

Christina:

Sødeste Stephanie. Wow - jeg sidder med tårer i øjnene efter at have set programmet i dag. Du er simpelthen et fantastisk menneske. Det er så rørende at se hvordan du altid har passet så godt på dine mindre søskende og forsøgt at gøre alle tilfredse. Til trods for tingene har været hårdt for både dig og resten af familien i perioder. Du virker som et utrolig kærligt og omsorgsfuldt menneske. Dig og dine forældre skal være super stolte over hvor godt du har klaret dig på livets vej allerede på trods af de oplevelser du f.eks. har delt i dag. Jeg tror du bliver en fantastisk mor, når den tid engang kommer. Ses du tit med dine søskende i dag? Man kan kun ønske dig og din familie alt det bedste i fremtiden.

Svar:

Tak for det. :) Det er ikke så tit, jeg ser dem for tiden, fordi jeg tror, vi har gang i hver vores ting og hvert vores liv. Men vi holder stadig kontakten.

Spørgsmål

Helle:

Hej Stephanie Først vil jeg sige, at du altid har været den, der berørte mig mest i Årgang 0 . Du har en menneskelig varme og dybde, som du kan være stolt over. Mit spørgsmål er hvordan dine forældre har reageret på programmet? Vh med ønske om alt godt til dig ❤️

Svar:

Tak.:) Jeg har kun fået positiv respons fra familien.