Vraget af dommerne i 'X Factor' - nu er han blevet et hit på Instagram

Anders Leth-Nissen bliver sammenlignet med Peter Ingemann på de sociale medier, men han mener selv, at han ligner Billy Cross.

Den hvidhårede 'X Factor'-deltager Anders Leth-Nissen gav under sin audition i 'X Factor' den gas med pistol-fingre og et mash-up af 'Feel' af Robbie Williams og Neil Youngs 'Harvest moon'.

Det gav ikke de to ja’er, som er adgangskravet for at gå videre i konkurrencen og til de attraktive liveshows. Men det var ikke ensbetydende med, at Danmark var færdige med at tale om rock’n’rolleren fra Mørke i Jylland.

På Instagram var mange blæst bagover af ligheden mellem Anders Leth-Nissen og tv-vært Peter Ingemann.

- Hvad fanden laver Peter Ingemann i X Factor?, skrev den populære Instagrammer Anders Hemmingsen på Facebook.

Men selv om flere mener, at der er en slående lighed mellem 'X Factor'-deltageren og tv-værten, har Anders Leth-Nissen ikke tidligere hørt om sammenligningen.

- Det er helt nyt for mig.

- Jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet. Det gjorde min kone også. Jeg synes ikke, jeg ligner ham, men måske har vi samme humor, griner Anders Leth-Nissen og henviser til et Facebookopslag af Peter Ingemann selv.

Peter Ingemann greb nemlig hurtigt bolden og skrev:

- Det er mig for fanden! - i 'X Factor'. Billy Cross og jeg har brugt julen på at parallel-transplanteret vores hår. Så nu har Billy fået flotte høje tindinger og enormt flotte grå stænk.... Jeg har desuden hver dag drukket tre liter Underberg og morgenpis, i nævnte rækkefølge, for at få lidt rock 'n' roll kant til mit ansigt (der skulle ikke så meget til).

- Men enhver, der ikke er fuld, kan se, at jeg ikke er Peter Ingemann, siger Anders Leth-Nissen.

Referencerne til den kendte guitarist Billy Cross har 'X Factor'-deltageren dog hørt 1.000 gange.

"Jeg er X Factor-materiale"

Anders Leth-Nissen smiler af hele oplevelsen, og han kan også godt forstå, at han har fået lidt røg på nettet. Når man har et hår som ham og stikker næsen frem, vil nogle reagere, siger han.

- Folk kan ikke forstå, at der kommer en, der endelig tør. Man bliver måske skræmt over mig, men jeg tænker jo, at jeg er 'X Factor'-materiale. Folk går glip af en sjov periode med mig i 'X Factor', som kunne have gjort det spændende og anderledes. Jeg ville rigtig gerne have givet den gas.

- Jeg synes, sammenligningen har fyldt meget i forhold til musikken. Men jeg synes også, der er en sjov gimmick, siger Anders Leth-Nissen.

Kryber til korset

Historien slutter ikke endnu. Det var nemlig ikke alle, der forstod Peter Ingemanns joke, og nogle blev i tvivl om, hvem der rent faktisk havde været i deres tv fredag aften. Derfor måtte tv-værten til tasterne igen.

I det nye opslag på de sociale medier skrev Peter Ingemann:

- Jeg kryber til korset... For det vælter ind med beskeder på insta og FB.

- Jeg undskylder, jeg troede, det var morsomt, jeg beklager, at nogen føler sig snydt, og at de hoppede på limpinden... Undskyld, skriver han i et nyt opslag og afslutter med en kvik bemærkning:

- Jeg kunne aldrig finde på at gøre sådan noget igen... Altså lige indtil næste gang.