Underholdning

Anders og Torben deler stor nyhed - kan ende med dobbeltbryllup

Planerne om et fællesbryllup er allerede blevet lagt, fortæller den ene halvdel af det kendte tvillingepar.

De vestjyske enæggede tvillinger Anders og Torben går i samme tøj, bevæger sig ens og færdiggør hinandens sætninger.

Men én ting har de ikke haft tilfælles i de fem år, hvor TV 2 har fulgt dem: Mens den ene halvdel, Anders, har fundet kærligheden og er blevet forlovet med sin kæreste Don, så har Torben ikke kunnet finde en kæreste. Før nu.

I dag breder et stort smil sig over hans ansigt, når han kigger på telefonskærmen. Der sidder hun. Hans nye kæreste, Nam.

- Vi skriver og snakker sammen hver eneste dag, fortæller Torben Petersen, som åbner Facetime som det første, når han kommer hjem fra arbejde.

På den måde passer det med, at Nam endnu ikke er gået i seng i hendes hjemby Bangkok, som tidsmæssigt er seks timer foran Holstebro.

Parret blev introduceret for hinanden gennem fælles venner i april og skrev sammen på Facebook i månedsvis. Og på tvillingernes tur til Thailand i august og september, hvor TV 2 var med, kunne det uadskillelige tvillingepar så endelig mødes med både Don og hilse på Nam for første gang.

Er lige som Torben drømte om

I dag har de to været sammen i næsten et halvt år, og det kan stadig blive til næsten hundrede beskeder frem og tilbage om dagen.

Med de mange måneders chatkorrespondencer og samtaler var Torben Petersen ikke nervøs for at møde Nam udenfor den digitale verden. Han var allerede stort set sikker på, at han var forelsket i hende, da hun kom forbi hans hotel i Bangkok for at spise middag i august.

Nam var og er både sød og fornuftig og har - som han selv siger - "hovedet skruet ordentligt på".

- Og så ser hun jo også godt ud. Hun levede fuldstændig op til det, jeg havde tænkt, siger Torben Petersen.

Som single savnede han at have en at være tæt med og nyde sin ferie med, og Nam har vist sig at være den perfekte tilføjelse til familien. Det er Anders Petersen også enig i. Faktisk har han ventet tålmodigt på, at hans bror ville finde sammen med en sød kvinde.

Bryllup på tapetet

Meget i tvillingernes ånd har de for længst aftalt, at deres bryllup skal være fælles, når det en dag skal stå.

Til spørgsmålet om, hvilke planer de har for et bryllup i fremtiden, lyder det fra Torben Petersen:

- Det er da blevet vendt. Vi har snakket med pigerne om, hvordan det måske skal være. Men det bliver ikke det første års tid, understreger han.

Han vil gerne kende hende lidt bedre, møde hende en gang eller to mere, før han er helt sikker. Det samme gælder hende.

Derudover håber han, at Anders og ham selv på et tidspunkt vil kunne flytte permanent til Thailand, så de kan bo med deres kærester. Reglerne for, hvornår man må tage en udenlandsk ægtefælle med til Danmark er stramme, synes han.

- Det er blevet så besværligt, at det nemmere at tage den anden vej, siger han.

Inden da må parret altså savne hinanden og nøjes med at tale over telefonen. Den næste rejse til Thailand er endnu ikke planlagt, men Torben er i gang med at spare og ønske fri fra arbejde til en tur i løbet af 2020.

Tvillingerne fortæller om deres liv og det nye forhold i programmet 'Anders og Torben: Tvillingerne og den nye kærlighed'. Det kan ses på TV 2 mandag klokken 20.50 og på TV 2 Play.