X Factor

Blev kaldt en dominerende mor af Blachman - nu giver hun ham et særligt tilbud

Debbie Hansen mener, at den rutinerede dommer gik over stregen til hendes 'X Factor'-audition.

38-årige Debbie Hansen havde glædet sig til at stå foran 'X Factor'-dommeren Thomas Blachman.

Hun har altid godt kunnet lide ham og har altid drømt om at have modet til at stille op i programmet.

Men da hun efter mange års tilløb endelig stod til en audition sammen med sin 17-årige datter Melika, tog mødet med den berygtede dommer en drejning, som kom meget bag på Debbie Hansen.

Under auditionen havnede hun nemlig i en ordveksling med Blachman, som insinuerede, at hun var en dominerende mor over for sine børn.

- Hvad laver mor ellers, når du ikke passer børn og dominerer dine børns liv?, sagde dommeren og holdt fast, selvom Debbie Hansen sagde ham imod.

- Nogle gange kan man gøre det uden at vide det selv, fortsatte han.

- Det kom som et chok

Kommentarerne faldt mod slutningen af en længere seance foran dommerne, hvor Debbie og Melika Hansen også havde fået selskab af lillesøsteren Yasemin på 15 år.

På sin mors opfordring kom den to år yngre datter også ind til dommerne og rappede som et sidste forsøg på at imponere dem.

Men det var ikke nok til at overbevise Blachman, der mente, at det hele blev "desperat" og herefter satte spørgsmålstegn ved, om Debbie Hansens døtre var med af egen fri vilje, hvilket overraskede den 38-årige mor.

- Det kom som et chok. Jeg tænkte bare what? Hvor kom det lige fra? siger hun til TV 2.

- Jeg har de mest fantastiske unger, og jeg fortæller dem på ingen måde, hvad de skal gøre. Jeg guider og vejleder dem bare i livet, fortsætter hun.

Mor blev overtalt til at deltage

Faktisk var det Debbie Hansens ældste datter, som overtalte hende til, at de skulle stille op sammen og ikke omvendt. De to bruger meget tid på at synge sammen i hjemmet i Brønshøj.

- Jeg har altid godt kunnet lide at synge, men har også altid været meget nervøs. Og da min så datter sagde: "Lad os stille op sammen", så tænkte jeg: "Okay, så står jeg ikke alene. Lad os få den oplevelse sammen", fortæller moren.

Det gjorde selvfølgelig lidt ondt, men jeg kan godt tage det

Debbie Hansen

Debbie Hansen havde også hjemmefra spurgt sin 15-årige datter Yasemin, der kom ind undervejs i auditionen, om hun var med på at blive kaldt ind foran dommerne, hvis det skulle blive nødvendigt at imponere dommerne yderligere.

Dog fik hun ikke fortalt dommerne, at hun og datteren havde talt om det på forhånd, hvorefter Blachman mente, det hele virkede som et desperat forsøg på at gå videre.

- Jeg kan selvfølgelig godt forstå, at han tænker, som han gør, hvis han ikke kender historien bag, siger Debbie Hansen.

Men det ændrer dog ikke på, at Debbie Hansen har svært ved at forstå, hvorfor dommeren udtalte sig om hendes familie, når han ikke kender den.

Vil invitere Blachman på kaffe

Derfor fik hun også en tanke i bussen, da hun og hendes børn var på vej hjem efter deres audition.

- Jeg tror, jeg sagde til Melika: "Jeg kunne godt tænke mig at invitere ham hjem til en kop kaffe. Så skal han se, hvordan vores familie er", forklarer Debbie Hansen og tilføjer:

- Jeg synes, det er synd for ham, at han siger sådan til nogen, han ikke kender. Så Blachman, du er velkommen. Min dør er åben.

Det er nu et halvt år siden, at familien var til 'X Factor'-audition. Og selvom den 38-årige mor mener, at Blachman gik over stregen, lagde hun hurtigt hans ord fra sig igen.

- Jeg kan godt tage det, fordi han ikke kender os. Det var noget andet, hvis han kendte os. Så det er fint nok. Det gjorde selvfølgelig lidt ondt, men jeg kan godt tage det. Det er bare Blachman, siger Debbie Hansen.

- Jeg har altid godt kunnet lide Blachman, og jeg kan stadig godt lide Blachman – også selvom han sagde det til mig. Men jeg synes, han skal lade være med at blive så personlig over for os, der kommer ind, når han ikke kender os.

Afstemning

Gik Blachman over stregen med sine kommentarer om, at Debbie Hansen dominerede over sine børns liv?

Se eller gense sæsonpremieren på 'X Factor' på TV 2 PLAY.