Tinka og Kongespillet

Se Tinkas rigtige nissenavn - og find ud af, hvad du hedder som nisse

Josephine Højbjerg er kendt som nissen Tinka i dette års julekalender. Men i virkeligheden skulle hendes nissenavn have været et helt andet.

I forbindelse med årets TV 2s julekalender 'Tinka og kongespillet', er der udkommet en liste i årets samlealbum. Ud fra denne liste kan man finde ud af, hvad ens nissenavn ville være i Tinkas univers.

Og følger man listen, så burde Josephine Højbjerg, der spiller Tinka, slet ikke hedde Tinka.

For at finde ens nissenavn skal man finde navnet ud fra forbogstavet i sit fornavn og forbogstavet i sit efternavn. De to kombineres - og voila! Så har du et personligt nissenavn fra Tinkas univers.

Ud fra listen ville Albert Harson, der spiller Lasse, hedde Alsyr, hvis han fulgte listen.

Og Josephine Højbjergs nissenavn er derfor Helyr og altså ikke Tinka.

Tinka og kongespillet-samlealbummet

Hvis man ikke kan få nok af Tinka, kan man få et fysisk samlealbum i Coops butikker.

Samlealbummet koster 40 kr. og kan købes i Kvickly, Super Brugsen og Dagli’ Brugsen. I samlealbummet kan du indsætte dine samlekort, læse mere om Tinkas univers, løse sjove opgaver og få adgang til ekstraindhold - blandt andet navnelisten.

For hver 100 kr. du handler for i Kvickly, Super Brugsen og Dagli’ Brugsen, får du en pakke med fire samlekort. Der findes i alt 50 forskellige samlekort, samt et bonuskort. Samlekortene uddeles frem til juleaften 2019, eller så længe lager haves.  

Nedenfor har vi samlet flere af de medvirkende i julekalenderen og lavet deres nissenavne.