Tinka og Kongespillet

2019: Sådan kan dit barn se julekalender før klokken 20

Bemærk at denne artikel er publiceret i 2019.

Få opdateret info her:

Det kan være svært at få børnene i seng til tiden, når årets julekalender bliver sendt klokken 20.00. Men der findes en løsning.

Der er tisset af og børstet tænder.

Klokken 20.00 ligger mange danske børn formentlig allerede i sengen - samme tid, som TV 2 sender julekalenderen 'Tinka og Kongespillet' fra 2019.

Men der er faktisk en helt klar årsag til, at 'Tinka og Kongespillet' sendes klokken 20.00.

- Gennem mange års erfaring har vi lært, at klokken 20 er det tidspunkt på dagen, hvor vi har størst mulighed for at samle familien til julekalender, hvilket er utroligt vigtigt for os. Vi vil gerne give familien mulighed for at sidde sammen og hygge sig, siger planchef Mette Rysø Johansen, der har det øverste ansvar for programplanlægningen på TV 2s kanaler.

Hvis det er for sent at se 'Tinka og Kongespillet' klokken 20.00 for de yngste seere - og vil man ikke være en dag bagefter med julekalenderen - så findes der en løsning.

For på TV 2s streamingtjeneste, TV 2 PLAY, kan du se dagens afsnit, lige når det passer dig. Det aktuelle afsnit bliver nemlig lagt ud 24 timer før, det bliver sendt på fjernsyn.

Første afsnit er tilgængeligt på TV 2 PLAY 1. december klokken 06.00.

Dermed kan man altså se dagens julekalenderafsnit før klokken 20.00.

Desuden genudsendes aftenens afsnit næste dag cirka klokken 16.25 i hverdage og lidt senere i weekenden.

- Vi ved, at nogle af de yngre børn er blevet lagt i seng klokken 20.00, hvorfor vi genudsender 'Tinka og Kongespillet' om eftermiddagen klokken 16.25 i hverdagene og cirka klokken 16.50 i weekenden, fortæller Mette Rysø Johansen.

Hvis du befinder dig uden for Danmarks grænser, så frygt ikke. 'Tinka og Kongespillet' kan ses på TV 2 PLAY i hele EU.

Flere julekalendere på TV 2 i 2019

Hvis du trænger til at genopfriske 'Tinkas juleeventyr', så kan du hele november og december se julekalenderen fra 2017 på TV 2 PLAY.

Derudover sender TV 2 hver eftermiddag julekalenderen 'Pyrus i Alletiders Eventyr' fra 2000 for de små. For de store og voksne viser TV 2 CHARLIE 'The Julekalender' fra 1991.

'Natholdet' gentager julekalendersuccesen fra 2017 og sender i år en helt ny julekalender efter samme opskrift: Anders Breinholt og Søren Rasted smager på 24 øl. Det hele er optaget over én dag, og sløret snak kan forekomme. Du kan se 'Natholdets julekalender' her.

'Tinka og Kongespillet' fra 2019 sendes hver dag klokken 20.00 på TV 2 fra 1. december. Den genudsendes hver eftermiddag cirka klokken 16.25. På TV 2 PLAY kan du hver dag se ét afsnit forud.