De største øjeblikke

De sjoveste øjeblikke i 2019: Hvad grinede du mest af?

Året er ved at gå på hæld, og i den anledning tager vi et blik på nogle af de klip, der fik os til at grine i årets løb. Se klippene i artiklen.

Sjofle jokes, hysteriske grineflip, en pinlig berørt skuespiller, en ekstatisk sportskvinde eller en sang om menstruation?

Der er mange kandidater til nogle af de sjoveste øjeblikke fra år 2019, og nu har du mulighed for at stemme på din favorit.

Vinderen vil blive afsløret i årskavalkadeshowet 'De største øjeblikke', der sendes på TV 2 mellem jul og nytår.

Du kan se alle klippene under afstemningsboksen.

Afstemning

Hvilket øjeblik grinede du mest af i 2019?

Annika Aakjærs sang om menstruation

Annikas optræden til ZULU Comedy Galla 2019. Video: Carl-Oscar Svensson

Sangerinden Annika Aakjær fik folk til at juble af grin, da hun med sin guitar under armen og sin nordjyske dialekt optrådte med en sang om menstruation og dens mange udfordringer.

Og det var ikke for sarte sjæle.

Hun optrådte ved dette års ZULU Comedy Galla og fik stående applaus for sit nummer fra publikum i Operasalen.

Overraskende hyldest til Dar Salim

Med et fantastisk musikalsk medley bliver Dar Salim præsenteres som presenter ved Zulu Awards 2019. Video: Jacob Carlsen

Dar Salim havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe, da ZULU Awards lavede et overraskende og ekstravagant hyldestindslag til skuespilleren.

Dar Salim troede, han skulle op og præsentere en pris, da en hel hær af korsangere pludselig strømmede på scenen og sang den ene hyldestsang efter den anden.

Sarah Grünewalds klap gik ned

Sarah Grünewald kunne ikke holde masken, da elastikken sprang.

Et lille bygkorn havde tvunget 'Vild med dans'-værten Sarah Grünewald til at tage en pailletbesat klap for øjet, så hun slap for makeup.

Men pludselig "gik klappen ned" på livefjernsyn, og tv-værten havde svært ved at stoppe med at grine over situationen.

Mette Frederiksens grineflip på talerstolen

Mette Frederiksen må afbryde sin tale under åbningsdebatten, fordi hun får grineflip. Video: Rasmus Dam Nielsen

Det hører til sjældenhederne, at folketingsdebatter og åbningstaler får politikerne til at græde af grin. Men det var ikke desto mindre tilfældet, da Mette Frederiksen holdt sin første åbningstale som statsminister.

Her skulle hun fortælle historien om de cirkuselefanter, staten har måttet opkøbe efter en lovændring. Der var bare det problem, at den ene cirkuselefant havde en rigtig god ven i form af en kamel, der også fulgte med.

Cykelrytter Cecilie Uttrup i vild jubel

Cecilie Uttrup var lykkelig for sin tredjeplads. Video: Simone Kirstine Hansen

Der er begejstring, og så er der begejstring. Cykelrytter Cecilie Uttrup Ludwig udviste det sidste, da hun fik en flot tredjeplads til cykelløbet Flandern Rundt.

Det 24-årige talent var i ekstase, da hun skulle fortælle om sin sejr og de mange folk, der jublede af hende.

- JA!! Jeg vil have mere af det, lød det blandt andet fra hende.

Bodil Jørgensen som sjofel kromutter

Bodil Jørgensen medvirker i TV 2 ZULU-serien Minkavlerne Video: Simone Kirstine Hansen

Skuespillerinden Bodil Jørgensen spiller rollen som kromutteren Sonja, der har styr på alt og alle i den lille jyske flække i tv-serien 'Minkavlerne'.

Og på sin sædvanlige underspillede facon fik hun nogle grove og sjofle jokes ud mellem sidebenene. Ved du for eksempel, hvad en alkoholfri øl og et blowjob har tilfælles?

Præsidentkandidat roser Steinmetz' "frisure"

Det lykkedes ikke korrespondent Jesper Steinmetz at få et interview til en debat med Demokraterne, til gengæld fik han ros. Video: Simone Kirstine Hansen

TV 2s USA-korrespondent, Jesper Steinmetz, forsøgte forgæves at få en kommentar fra den amerikanske præsidentkandidat Cory Booker til en debat hos Demokraterne i september.

Den travle demokrat havde desværre ikke tid til at svare på spørgsmål. Til gengæld havde han overskud nok til at bemærke, at Jesper Steinmetz og han har præcis samme frisure.

Frank Hvam og EU-valget

Frank Hvam gav den som klassisk sofavælgende dansker, da han hjemme fra stuen kommenterede alt fra hår, vægt og påklædning hos de mange partiledere i valgdebatten. Men bagved komikken lå et vigtigt budskab: "EU-valget er også vigtigt, og det skal du stemme til".

Piet: Hvem har ringet dig op, far?

Piet Kyndesgaard deltog i Royal Run 2019 og blev drillet af sin far Video: Simone Kirstine Hansen

Mange tusinde danskere løb sammen med kronprinsen, da dette års Royal Run blev afholdt i juni. Og blandt de cirka 80.000 løbere var 12-årige Piet Kyndesgaard.

Han lider af Saul Wilsons-syndrom og blev landskendt i programmet ' De sjældne danskere', og selvom han sidder i kørestol, var han fast besluttet på at deltage i løbet. Og som sædvanlig var han også klar med en rap bemærkning, da hans far drillede Piet med, at han nok ikke kunne løbe så stærkt.

Svensk mand har sex med træer

Svenske Mathias er helt vild med naturen. Så vild med den, at han fire til fem gange om året tager ud og har sex med den. Video: Anna Underbjerg Mikkelsen

Har du nogensinde hørt om økosex?

Hvis ikke, har du her muligheden for at se det i fuld aktion. Den 29-årige svensker Mathias Risberg er så vild med naturen, at han fire-fem gange om året tager ud i skoven og dyrker sex med den.