Se alle 'Danmark har talent'-finalens højdepunkter her

Hvad skete der? 

Der har været finale i ’Danmark har talent’, hvor de ti tilbageværende finalister alle var på scenen i deres absolut sidste chance for at vise, hvad de kunne.

Se højdepunkterne fra finalen her og på TV 2 Play.

De er i top fem

Sunny Cagara 

Joker og Harley Quinn 

Johnny 

Alex Porsing 

Dystopia

Afstemningen er slut

Om ganske kort tid bliver vinderen af 'Danmark har talent' 2019 kåret.

Så er vi tilbage!

Om lidt skal vinderen kåres, men du kan stadig nå at afgive din stemme. Før afgørelsen skal vi nemlig høre Burhan G og Frida Brygmann optræde med nummeret 'Tinka', der er titelnummeret til TV 2s kommende julekalender 'Tinkas juleventyr', som får premiere den 1. december. 

Nu skal der stemmes

Alle ti finalister har nu været på scenen, så nu skal der stemmes. Showet fortsætter om kort tid, og her kan man også se frem til et nummer med Burhan G og Frida Brygmann.

Se eller gense alle optrædener i artiklen herunder, hvor alle sms-koderne også er at finde. Det koster fem kroner plus almindelig takst, men husk, at du kan stemme gratis i 'Danmark har talent'-appen.

Mindre uhyggelige end sidst

Dommerne var begejstrede for aftenens show af Dystopia, men var også enige om, at deres forrige optræden var mere uhyggelig. 

Dystopia havde hemmelig gæst med på scenen

Forklædt som barn af mørket dukkede Jesper Sørensen, kendt fra programmet 'Drengen i den gamle krop', op på scenen under aftenens show. 

Zombiebrud føder dommers børn

Dystopia er gået på scenen, og uhyggen har lagt sig over salen. I deres sidste nummer blev dommer Simon Jul gift med en zombiebrud, og nu er "ægteskabet fuldbyrdet," lyder det. 
 

Mor i tårer uddeler kram på scenen

Dommerne tager sig til hovedet, mens Alex Porsings mor sidder med tåre i øjnene blandt publikum. 

- Undskyld mor, siger Alex Porsing fra scenen, hvilket får hans mor til at træde op på scenen og give ham et kram. 

- Sidst jeg så en gut gøre det, gik det... Det er godt, du står her i dag, lad mig bare sige det sådan, siger dommer Simon Jul. 

Nu vises videoen igen - denne gang i slowmotion. 

Backflip i blinde

Alex Porsing har lovet sin mor, at i aften bliver sidste gang, at han svinger sin motocross i luften i blinde. Hans nummer er så farligt for publikum, at nummeret er optaget på forhånd. Nu vises videoen i salen.
 

Stående bifald - men lidt skepsis fra dommer

Der er stående bifald i salen, efter Sunny Cagara har gennemført sit nummer. 

- I forhold til at det var et underholdningsnummer, var det nok sjovest for dem, der var med, siger Peter Frödin, som selv var med i nummeret i det liveshow, hvor Sunny Cagara gik videre til finalen. 

Signe Lindkvist er uenig med Peter Frödin og kalder nummeret "fantastisk". 

Værterne med i talents finalenummer

Sunny Cagara har hevet værterne med på scenen i aftenens anledning. Han vil vise, at han kan få to mennesker til at mærke det samme. 

- I aften vil jeg vise jer, hvor fantastisk en berøring kan være, siger han. 

Talent i smerter

- Hvis der skulle laves en genindspilning af 'Charlies Angels', skulle de ringe til dig, siger Signe Lindkvist og roser Eva Sandersen for sin viljestyrke. 

Eva Sandersen har tydelige smerter og er meget berørt af situationen. Hun fortæller, at hun har fået sin knæskade i mandags, hvor hun øvede et kast. 

Taekwondo med 'Matrix'-tema

18-årige Eva Sandersen startede egentlig som balletdanser, men det var for kedeligt for hende, så nu dyrker hun taekwondo. I aftenens finale foregår det med et 'Matrix'-tema og en skade, som hun har fået under ugens træning. 

"I skal løbe med det hele"

- Det var kunst på et andet niveau. Det var så vanvittigt, siger Peter Frödin til det dansende par. 

- I har gjort det før. I er så præcise og professionelle. Jeres timing, detaljerne... Jeg er mind blown. I skal løbe med det hele, siger Sus Wilkins. 

Joker og Harley Quinn på scenen

Parret starter deres optræden i et bryllupstema, hvor de spiller de to tegneserieskurke, som har et turbulent og vanvittigt kærlighedsforhold. Et lag af tyk røg svæver over scenegulvet, mens musikken skifter mellem populære numre om kærlighed.