Vild med dans

Professionel danser opereret timer før 'Vild med dans': - Det var ikke lige planen

Michael Olesen og Neel Rønholt dansede pasodoble sidste fredag.  Martin Sylvest / Ritzau Scanpix

Michael Olesen danser fredag aften med forbinding om hovedet. Det skyldes, at han fredag morgen fået fjernet en byld i øret.

Når Michael Olesen går på gulvet i 'Vild med dans' fredag aften, sker det med forbinding om hovedet – og ikke mindst øret.

Tidligere på ugen fik den professionelle danser nemlig fjernet en byld fra højre øre. Og det der skulle have været et hurtigt kontroltjek fredag morgen, udviklede sig til et nyt, akut indgreb, da endnu en byld var dukket op.

- Det var ikke lige planen. Og det gør, at jeg er bundet godt og grundigt ind omkring øret, og at jeg desværre også har en del smerter, siger danseren forud for fredagens show.

Michael Olesen fik fjernet en byld i øret tirsdag. Torsdag mærkede han nye smerter, og fredag viste det sig, at det nødvendigt med endnu et indgreb.

Øret skal holdes fast

Danseren mærkede de første smerter i øret for to uger siden. Og han har gået med forbinding om øret siden det første indgreb, som fandt sted tirsdag.

Det har dog ikke forhindret ham i at træne med partneren Neel Rønholt i løbet af ugen. Men der har været flere forkellige løsninger på tale i systuen tilfælde af, at Michael Olesen ikke var klar til at danse uden støtte på øret til fredagens show.

Blandt andet har det været en del af overvejelserne, om det kunne være nok at dække øret med tape. Men det er vigtigt at holde øret helt fast. Ellers er der risiko for, at brusken i øret krøller sig sammen, forklarer danseren.

- Så selvom det ser mega dumt og meget voldsomt ud, er den eneste løsning at få en bandana rundt om hovedet, som fikserer øret, og alt det plaster og vat, der er på øret, siger han.

Michael Olesens bandage matcher hans grå quickstep-outfit og dækkes delvist af en hat.

Lægen havde dårlig samvittighed

Trods smerterne er Michael Olesen ikke bekymret for, at det vil gå ud over den quickstep, han skal danse med Neel Rønholt.

- The show must go on. Det skal nok gå. Det er lige at bide smerten i sig i et par minutter, og så er det det, siger han.

Men danseren ved, at hans ørespecialist – som er stor fan af 'Vild med dans' – havde dårlig samvittighed over, at hun var nødt til at beordre ham til at danse med forbinding om hovedet.

- Men jeg vil hellere have at mit øre bliver godt. Så er det ligemeget, at jeg så måske ligner en vagabond på tv, griner han.

Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2 eller TV 2 PLAY.