Vild med dans

Han blev reddet af seerne - da kameraerne slukkede, brød han grædende sammen

Det var en særlig følsom aften på dansgulvet for Christopher Læssø. Især fordi hans mor var blandt publikum.

Christopher Læssø kunne ikke holde tårene tilbage, da han havde gennemført den rumba, som kunne være blevet hans sidste dans i 'Vild med dans'.

Fredag aften havnede skuespilleren nemlig i en overraskende omdans mod kollegaen Neel Rønholt, hvor seerne endte med at stemme ham videre.

Men tårerne skyldtes en helt særlig person blandt publikum. Nemlig hans mor.

Og Christopher Læssø havde svært ved at få fremstammet ordene, da han efter programmet skulle beskrive, hvorfor det rørte ham, at hun var der.

- Min mor har svært ved at komme til ting som det her. Hun går dårligt og er slidt op. Og hun er ligesom mig. Vi er mennesker med følelserne uden på tøjet. Og så sad hun og lavede hjerter, forklarede skuespilleren, mens han tørrede tårer væk fra øjnene.

Christopher Læssø kunne hverken holde tårerne tilbage efter omdansen eller afgørelsen i fredagens 'Vild med dans'. Her ses han efter afgørelsen.

- Det er hele den emotionelle rutsjetur

Én gang før har Christopher Læssøs mor set ham danse i 'Vild med dans'. Det var i Det Kongelige Teater, fordi hun kunne skjule sig lidt, lyder det fra skuespilleren.

Og det var stort for ham, at hun havde mulighed for at være der til at opleve ham gå videre til semifinalen.

- Det havde jeg aldrig nogensinde troet, at jeg skulle nå, sagde han efter showet.

- Jeg er lettet og glad. Men det er hele den emotionelle rutsjetur, som man er igennem. Jeg er ikke i kontrol over noget, fortsatte han.

Jeg vil så gerne stå i den finale

Christopher Læssø

Det var også med blandede følelser, at han stod over for Neel Rønholt i omdansen.

- Neel og jeg har fundet hinanden i løbet af det her program. Vi gik også på teaterskolen sammen. Så det er også det der med at vinke farvel til folk, sagde han.

Christopher Læssø og Karina Frimodt i det øjeblik, de går videre til semifinalen i 'Vild med dans'.

En bajer over disken

Både Christopher Læssø og Karina Frimodt lagde ikke skjul på, at alt nu skal sættes ind på at gå videre næste fredag.

- Jeg vil så gerne stå i den finale, lød det fra skuespilleren, som efter aftenens rumba også mente, at han måske burde give en "bajer" til Karina Frimodts forlovede.

For parrets sensuelle dans fik dommeren Marianne Eihilt til at udbryde, at det var både "lummert" og "lækkert" - og at skuespilleren skulle gå hjem og sige til sin kæreste, at han elsker hende.

- For det der, det var virkelig godt. Det lignede, I to var meget tæt forbundet, og det er det en rumba skal kunne, sagde hun med et grin.

Christopher Læssø levede sig så meget ind i dansen, at han kom til at give sin dansepartner "rivemærker" på ryggen

Christopher Læssø har dog ikke en kæreste.

- Men jeg kender til gengæld din mand. Det kan være, jeg lige skal slynge en bajer over disken, sagde han med et stort grin henvendt til sin dansepartner.

Hun forsikrede dog Christopher Læssø om, at der ikke var nogen grund til forsoningsøl.

- Han ved godt, at vi er professionelle, sagde hun.

Se eller gense 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.