Landmand søger kærlighed

Landmænd søges til ny sæson af datingprogram

Datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed' får endnu en sæson, og især kvinder opfordres til at søge

I seks sæsoner har landmænd søgt kærligheden på TV 2, og det er der både kommet bryllupper og børn ud af. Nu søger TV 2 nye landmænd til en ny sæson af 'Landmand søger kærlighed'.

Det afslørede programmets vært, Lene Beier, i slutningen af tirsdagens tv-udsendelse.

Drømmer du om at finde den store kærlighed – eller kender du en, der gør? Så finder du tilmeldingen til programmet ved at klikke HER.

Nu skal det lykkes

Efter seks sæsoner med mænd i hovedrollerne, håber programmets redaktør, Mads Volck, at det nu vil lykkes at finde en kvindelig landmand.

- Vi justerer og optimerer vores programmer hvert eneste år, så de bliver endnu bedre – men i år sætter vi alt ind på at forsøge at finde en kvinde. Vi har prøvet det mange før, men i år håber vi virkelig, at det kan lykkes, siger han.

Mads Volck understreger, at alle danske landmænd – både mænd og kvinder – er velkomne til at melde sig til, hvis de har et oprigtigt ønske om at finde kærligheden.

- Vi har stort held med at bringe folk sammen, og det har vi af den simple årsag, at alle vores deltagere er klar til kærlighed og villige til at arbejde med sig selv med det for øje, siger han.

Han fandt kærligheden

At det kan lykkes at finde kærligheden på tv, er landmanden Thomas Bertram et godt eksempel på. Siden han medvirkede i programmet i 2018 og fandt sin udkårne Nicoline, er det gået stærkt.

Landmand Thomas Bertram fandt sin udkårne Nicoline, mens tv-seerne så på.

I december 2018 blev de ringforlovet, i maj i år blev de viet, og nu venter de et barn med termin i januar 2020.

Se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY.